Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This module is currently closed

Zie je geen cursusinhoud staan? Log dan eerst in via Mijn account.

Ruim baan voor jouw koers in 2019

Van harte welkom!

Fijn dat je samen met ons op weekendretraite gaat! Zo kunnen we je deelgenoot mogen maken van iets waar we zelf zo enthousiast over zijn. Acht mooie mensen nemen deel aan de retraite, en daarmee zijn alle slaapkamers gevuld.

 Deze retraite biedt ruim baan voor jouw koers. We creëren de omstandigheden die je helpen te ontdekken wat jouw aandacht verdient in 2019. Want als jij kunt leven en werken vanuit flow, in liefdevolle verbinding met jezelf en je omgeving, lever je vanzelf de grootste bijdrage aan het grotere geheel.

Voor ons voelt dat als een soort pelgrimstocht naar het binnenste in jezelf, een onbekend pad dat voor je ligt.
Ontspanning is de belangrijkste basis om de verbinding met je eigen wijsheid te creëren. In de stilte kun je de stem van je intuïtie horen. Naast de individuele- en groepsoefeningen gaan we geregeld met elkaar of ieder voor zich de stilte in.

En we besteden dit weekend aandacht aan een doeltreffende vorm van meditatie (yoga nidra) om een diepe ontspanning te creëren. Deze oefeningen lopen als een rode draad door het weekend heen. Middels de leeromgeving die we voor je gemaakt hebben kun je daar thuis mee verder. Zo kun je in 2019 steeds weer terugkeren bij je eigen innerlijke rust van waaruit je steeds opnieuw jouw intentie kunt herijken.

Locatie
We verwelkomen je in de prachtige locatie De Wierschuur in Hippolytushoef. Wanneer je er binnenkomt, weet je meteen dat het goede dagen gaan worden. De Wierschuur is stijlvol, confortabel en duurzaam verbouwd. Je hebt een kamer met eigen badkamer, die van alle gemakken voorzien is.
Het adres van de Wierschuur is Stroeërdijk 1, 1777 PG Hippolytushoef.

Datum en tijd
Je bent vrijdag 25 januari welkom vanaf half 6, er is dan tijd om je rustig te installeren. De lichte avondmaaltijd is rond half 7, waarna we van half 8 tot half 10 een start maken met het programma. Zondag 27 januari sluiten we af rond 16.30 uur.

Programma
Keuzes maken vanuit je intuïtie gaat niet over hard werken, maar juist over ervaren en ermee spelen. Van dit weekend kom je als herboren terug. We hebben een mooi programma voor je samengesteld waarin passende oefeningen in een kleine groep en persoonlijke verstilling hand in hand gaan. Ruimte voor ontspanning is belangrijk om je inzichten te verankeren. Neem ook de tijd om in gesprek te gaan met mij of anderen, lekker te wandelen in de uitgestrektheid van de natuur en je terug te trekken op je royale kamer om te schrijven of te mijmeren.

Je vindt het programma in hoofdstuk 1.

Openbaar vervoer
Kom je met het OV, laat het ons dan even weten. Je kunt de trein nemen naar Anna Paulowna die aankomt om 17.13 uur (intercity naar Den Helder vanuit Amsterdam). Wij zorgen er dan voor dat er om die tijd een groepstaxi klaar staat voor de mensen die dan aankomen.

Dieetwensen
Heb je speciale dieetwensen of allergieën, geef het tijdig door, graag naar sanne@kernzaken.nl

Handig om mee te nemen 

  • Fijne buitenkleding
  • Wandelschoenen/laarzen (er zijn lekker modderige dijkjes om op te lopen)
  • Loszittende kleding voor lichaamsgerichte oefeningen
  • Warme sokken/sloffen
  • Meditatiekussen of -bankje als je dat hebt (wij nemen voldoende mee)
  • Je eigen hoofdkussen zodat je lekker slaapt (de bedden zijn goed!)

Telefoon uit? Goed idee!
Ook willen we je aanbieden dat je je telefoon het hele weekend uit kunt laten, zodat je echt loskomt van het dagelijks leven. Daarvoor kun je het Kernzaken noodnummer aan je geliefden geven en inspreken in je voicemail. Sanne maakte dit recent weer mee gedurende haar 10-daagse retraite. In de voorbereidingsdagen had ze daar sterke weerstand tegen, want hoe moest dat nu als er iets zou zijn met haar geliefde, kinderen en kleindochter, en wat als er iets mis zou gaan bij Kernzaken? Uiteindelijk bleek ze het als een enorme rijkdom te ervaren dat ze niet uit haar meditatieproces gehaald werd, in de wetenschap dat als er écht iets aan de hand was, ze goed bereikbaar zou zijn. Geen mail, geen appjes, geen telefoon, geen internet, geen nieuws, het was bevrijdend. Ik had dezelfde ervaring afgelopen zomer tijdens mijn 7-daagse retraite.

Het Kernzaken nood-telefoonnummer is 06-45142700.
Dit is de enige telefoon die wij oppakken dit weekend, onze eigen telefoons gaan natuurlijk ook uit.

Verankeren
Mijn persoonlijke ervaring is dat als je je doel stevig verankerd in een retraite je daar de rest van het jaar de vruchten van plukt. Om je daarbij nog een klein beetje verder te helpen hebben we deze leeromgeving aangemaakt. Hierin komen na het weekend de terugblik en alles over de yoga nidra.

Voor nu vind je er al het programma, de mini-masterclasses “Bij jezelf blijven in alle drukte” en “7 tips om bij jezelf te blijven in tijden van drukte en stress”.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten en er een heel mooi weekend van te maken samen.

Hartelijke groet, ook namens Sanne Vos

Jolien Slavenburg

Categorieën: deelnemer

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder