Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This module is currently closed

Zie je geen cursusinhoud staan? Log dan eerst in via Mijn account.

Welkom – Leergang Intuïtief Leiderschap

Beste ,

Welkom bij Kernzaken. Wat fijn dat je op reis gaat samen met ons in dit compact leiderschapsprogramma. We hebben deze leergang met zorg voor je samengesteld. Ik wens je vast een hele mooie start.

Wat deze leergang jou kan brengen, lees je in het eerste hoofdstuk van deze module. 

Modules bij de leergang - het spoorboekje

De Leergang Intuïtief Leiderschap is modulair opgebouwd. Via de rode linkjes op deze pagina vind je de verschillende modules.
Nog niet alle modules staan voor je open bij aanvang van de leergang. Wanneer er een nieuwe module voor je open komt te staan, ontvang je daarover een mailtje. 

Leergang Algemeen #4
In de module Leergang intuïtief Leiderschap Algemeen vind je de agenda, de deelnemerslijst (na jullie toestemming) en hier komen ook de uitnodigingen en terugblikken van de live trainingsdagen.

Hier vind je de module Algemeen van Leergang #4 (start oktober 2023)

Leergang Algemeen #3
In de module Leergang intuïtief Leiderschap Algemeen vind je de agenda, de deelnemerslijst (na jullie toestemming) en hier komen ook de uitnodigingen en terugblikken van de live trainingsdagen.

Hier vind je de module Algemeen van Leergang #3 (gestart november 2022)

1. De eerste vooropdrachten
De online module Van start tot finish gaat voor je open en je maakt thuis de eerste vooropdrachten voor het start-assessment. 

2. Individueel startassessment
Tijdens het startassesment bespreek je het HBM ACT-assessment en de 360-graden feedback, stel je je doelen scherp en formuleer je resultaatsgebieden.

3. Eigen tijd – Informatie over de ACT competenties
Wanneer je meer informatie wilt over de ACT, behorend bij je startassessment, dan vind je dat in het hoofdstuk Competentie-ontwikkeling.

4. Eigen tijd– Wat is intuïtie?
Wanneer je wilt weten wat intuïtie nu eigenlijk is, en hoe je er gebruik van kunt maken, lees dan de module Wat is intuïtie?

5. Eigen tijd – Experimenteren met verstilling
In deze module Experimenteren met verstilling kun je in je eigen tijd kennis maken met het waarom van verstillen, in het hoofdstuk over Charge en Unwind, en kennismaken met 2 vormen van verstilling, middels een lunchwandeling en een zitmeditatie.  We komen tijdens webinar 3 nog terug op deze stof.

6. Live dag 1 – Ik, rol en omgeving
Tijdens deze dag gaan we aan de slag met vragen als, wie ben je en waar sta je? Je stemt je koers en rol af met het doel van je organisatie/onderneming. We onderzoeken hoe je omgaat met veranderingen en je maakt kennis met het Kernzaken intuïtie model.
De uitnodiging voor deze dag vind je in hoofdstuk 1 in de module Algemeen.

Na de eerste live dag kun je beginnen met de Bewustzijnstraining. Daarover ontvang je uiteraard een mailtje. We sturen je gedurende dit programma elke paar weken een mailtje met een nieuwe audioles en meditatie. 

7. Webinar Expert-intuitie
Tijdens het webinar expert-intuïtie leer je meer te vertrouwen op je intuïtie in de gebieden waar jij je ‘vlieguren’ allang in hebt gemaakt. Ook leer je hoe je kunt putten uit de expert-intuitie van anderen.

8. Praktijkoefening expert-intuïtie
Je reflecteert op het geleerde in het webinar expert-intuïtie, en samen met je buddy plan je tijd in voor een praktijkoefening (looptijd uitvoering 2 maanden).

9. Webinar Bewustzijnstraining en Lichaamsbewustzijn
Tijdens dit webinar kun je al je vragen stellen over de Bewustzijnstraining die we voor dit programma hebben gemaakt. 
Ook vertellen we je over het nut van de extra module Lichaamsbewustzijn.

zonsondergang

10. De extra module Lichaamsbewustzijn
Er is veel mogelijk op meditatiegebied. In de extra module Lichaamsbewustzijn die we voor je gemaakt hebben, kun je naar believen snuffelen en onderzoeken wat past bij jou. Over deze module sturen we je geen herinneringsmailtjes, meld je vooral bij Sanne Vos als je extra ondersteuning of advies kunt gebruiken.

regenboog bij waterval

11. Webinar Charge and Unwind
Tijdens het webinar Charge and Unwind leer je het belang van opladen én weer ontladen in het dagelijks leven. Een goede balans aanbrengen daarin in de dag/week/maand zorgt dat je niet uitgeput raakt, waardoor je je intuïtie kunt blijven voeden en voelen.. 
Na dit webinar volgt een reflectie-opdracht die je weer kunt doen in je eigen tijd..

12. Live dag 2 – Intuïtief leiderschap creëren
Tijdens deze dag nemen we je mee in 2 belangrijke modellen. Je leert de filters vóór je intuïtie doorgronden en de voorwaarden voor intuïtief leiderschap te creëren. Ook stel je nu je Action Learning Plan vast.
De uitnodiging voor deze dag komt in de module Algemeen.

13. Action Learning Plan
In je eigen tijd werkt je nu verder aan je Action Learning Plan, aan de hand van een plan van aanpak. Je deelt dit plan met de overige deelnemers.

14. Groepscoaching 1
Tijdens de eerste groepscoaching bespreek je je eigen Action Learning Plan en kijk je mee naar het plan van de andere deelnemers. 

15. Webinar – talenten en waarden
Tijdens hewebinar Talenten en waarden kijken we naar onze waarden en drijfveren, en naar de overtuigingen eronder. We onderzoeken wanneer we onze ‘koe- en onze dolfijnkracht’ gebruiken.  
Aan dit webinar gaat het maken van een vooropdracht vooraf, waar we je bijtijds voor uitnodigen. 

talenten

16. Eigen tijd – Verbindend leiderschap
In de module Verbindend Leiderschap, die je in je eigen tijd kunt doen, staan we eerst stil bij verbindend leiderschap in de praktijk. Daarna krijg je, met behulp van een audio, voor jezelf helder hoe je jouw boodschap kunt communiceren, zelfs door alle weerstand heen, zo dat je draagvlak creëert

verbindend leiderschap

17. Live dag 3 ‘Anderen meenemen in complexe situaties’
Tijdens deze dag staan de volgende thema’s centraal: Leiderschap nemen in uitdagende situaties of uitdagende interacties met anderen; Omgaan met weerstand en draagvlak creëren; Charismatisch leiderschap versterken.
De uitnodiging voor deze dag komt in de module Algemeen.

18. Groepscoaching 2
Voorafgaand aan de tweede groepscoaching stel je je Action Learning Plan bij. 

19. Slot-coaching 1 op 1 
Voorafgaand aan de slot-coaching, te vinden in de module Van start tot finish maak je een evaluatie voor jezelf (en voor ons) aan de hand van een aantal vragen. 

Warme groet, Jolien Slavenburg

Categorieën: deelnemer