Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This module is currently closed

Zie je geen cursusinhoud staan? Log dan eerst in via Mijn account.

Welkom – Leergang Intuïtief Leiderschap

Beste ,

Welkom bij Kernzaken. Wat fijn dat je op reis gaat samen met ons in dit compacte leiderschapsprogramma. We hebben deze leergang met zorg voor je samengesteld. Ik wens je vast een hele mooie start.

Modules bij de leergang - het spoorboekje

De Leergang Intuïtief Leiderschap is modulair opgebouwd. Via de rode linkjes op deze pagina vind je de verschillende modules.

Leergang Algemeen #4
Deze module maken we specifiek voor jouw groep. 
Hier vind je de module Algemeen van Leergang #4 (start oktober 2023)

Steeds terugkerend 
De volgende modules gebruik je gedurende de hele looptijd van de leergang, en wellicht ook nog lang erna. 

Achtergrond informatie
Wanneer je je meer wilt verdiepen zou je een kijkje kunnen nemen in deze modules. Dit is echter niet nodig om de leergang goed te kunnen doorlopen. 

Volgorde modules
Naast de persoonlijke module 
Leergang intuïtief Leiderschap Algemeen zijn er ‘vaste’ inhoudelijke modules die voor je open staan gedurende het programma. Je vindt ze op volgorde van behandeling in de genummerde lijst hier beneden.

1. De eerste vooropdrachten
De online module Van start tot finish gaat voor je open en je maakt thuis de eerste vooropdrachten voor het start-assessment. 

2. Individueel startassessment
Tijdens het startassesment staat zelfreflectie centraal. Je bespreekt je HBM ACT-assessment en de 360-graden feedback, stelt je doelen scherp en formuleert je resultaatsgebieden.

3. Eigen tijd – Informatie over de ACT competenties
Wanneer je meer informatie wilt over de ACT, behorend bij je startassessment, dan vind je dat in het hoofdstuk Competentie-ontwikkeling.

4. Eigen tijd – Intuïtie verantwoord inzetten in je leiderschap?
Wanneer je wilt weten wat intuïtie nu eigenlijk is, en hoe je er gebruik van kunt maken, lees dan de module Intuïtie verantwoord inzetten in je leiderschap

5. Eigen tijd – Experimenteren met verstilling
In deze module Experimenteren met verstilling kun je in je eigen tijd kennis maken met het waarom van verstillen, in het hoofdstuk over Charge en Unwind, en kennismaken met 2 vormen van verstilling, middels een lunchwandeling en een zitmeditatie.  We komen tijdens webinar 3 nog terug op deze stof.

6. Live dag 1 – Ik, rol en omgeving
Intuïtief leiderschap begint met het verstevigen van je eigen fundament. Tijdens deze dag staat bewustwording centraal. We gaan aan de slag met vragen als: wie ben je en waar sta je voor? Van daaruit stem je je koers en rol af met het doel van je organisatie/onderneming. 
De uitnodiging voor deze dag vind je in hoofdstuk 1 in de module Algemeen.

Na de eerste live dag kun je beginnen met de Bewustzijnstraining. Daarover ontvang je uiteraard een mailtje. We sturen je gedurende dit programma elke paar weken een mailtje met een nieuwe audioles en meditatie. 

7. Webinar Expert-intuitie
Tijdens het webinar expert-intuïtie leer je meer te vertrouwen op je intuïtie in de gebieden waar jij je ‘vlieguren’ allang in hebt gemaakt. Ook leer je hoe je kunt putten uit de expert-intuitie van anderen.

8. Praktijkoefening expert-intuïtie
Je reflecteert op het geleerde in het webinar expert-intuïtie, en samen met je buddy plan je tijd in voor een praktijkoefening (looptijd uitvoering 2 maanden).

9. Webinar Bewustzijnstraining 
Tijdens dit webinar kun je al je vragen stellen over de Bewustzijnstraining die we voor dit programma hebben gemaakt. 
Ook vertellen we je over het nut van de extra module Lichaamsbewustzijn. 

In de module Webinar Bewustzijnstraining kun je terugblikken op wat we hebben gedaan tijdens dit webinar. 

zonsondergang

10. De extra module Lichaamsbewustzijn
Er is veel mogelijk op meditatiegebied. In de extra module Lichaamsbewustzijn die we voor je gemaakt hebben, kun je naar believen snuffelen en onderzoeken wat past bij jou. Over deze module sturen we je geen herinneringsmailtjes, meld je vooral bij Sanne Vos als je extra ondersteuning of advies kunt gebruiken.

regenboog bij waterval

11. Webinar Charge and Unwind
Tijdens het webinar Charge and Unwind leer je het belang van opladen én weer ontladen in het dagelijks leven. Een goede balans aanbrengen daarin in de dag/week/maand zorgt dat je niet uitgeput raakt, waardoor je je intuïtie kunt blijven voeden en voelen.. 
Na dit webinar volgt een reflectie-opdracht die je weer kunt doen in je eigen tijd..

12. Live dag 2 – Intuïtief leiderschap creëren
Tijdens deze dag nemen we je mee in twee belangrijke modellen. Je leert de filters vóór je intuïtie doorgronden en de voorwaarden voor intuïtief leiderschap te creëren. Zo kun je makkelijker leiderschap nemen in uitdagende situaties of uitdagende interacties met anderen. Je krijgt tools om te ontdekken hoe weerstand zijn weerslag op jou heeft en hoe je meer draagvlak kunt creëren.
De uitnodiging voor deze dag komt in de module Algemeen.

13. Groepscoaching 1
Tijdens de eerste groepscoaching bespreek je je eigen voortgang en je ervaringen met “vertragen om te kunnen versnellen” en stel je vragen aan de andere deelnemers om hen te spiegelen in dit proces. 

14. Eigen tijd – Verbindend leiderschap
In de module Verbindend Leiderschap, die je in je eigen tijd kunt doen, staan we eerst stil bij verbindend leiderschap in de praktijk. Daarna krijg je, met behulp van een audio, voor jezelf helder hoe je jouw boodschap kunt communiceren, zelfs door alle weerstand heen, zo dat je draagvlak creëert

verbindend leiderschap

15. Live dag 3 ‘Anderen meenemen in complexe situaties’
Tijdens deze dag gaan we stap dieper in het verbinden met je koers en wat je nog tegenhoudt om van daaruit jouw charismatisch leiderschap te versterken.

De uitnodiging voor deze dag komt in de module Algemeen.

16. Creatieve intuïtie 
Als bonus, na interesse van Yanti, ontvangen jullie deze module Creatieve intuïtie. Bij vragen erover check gerust via Sanne.

17. Slot-coaching 1 op 1 
Voorafgaand aan de slot-coaching, te vinden in de module Van start tot finish maak je een evaluatie voor jezelf (en voor ons) aan de hand van een aantal vragen. 

Warme groet, Jolien Slavenburg

Categorieën: deelnemer