Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This module is currently closed

Zie je geen cursusinhoud staan? Log dan eerst in via Mijn account.

Talis Collectief Leiderschap

Welkom bij het Talis leiderschapstraject “Op zoek naar wat we nog niet weten”. Fijn dat we gaan beginnen!

De eerste managementdagen zijn in principe gepland op 30 november van 14.00 uur tot en met 1 december 18.00 uur. Gezien de coronamaatregelen, bespreken we nog of deze definitief doorgang kunnen vinden of dat we deze live dagen uitstellen.

Als er online bijeenkomsten zijn, houden we die via Microsoft Teams. Daarvoor krijg je vlak voor elke bijeenkomst een link toegestuurd.

De online leeromgeving van dit programma bestaat uit meerdere modules.

1. Talis Collectief Leiderschap

In deze module vind je:

  • de uitnodigingen en terugblikken van de live trainingsdagen
  • de theorie in de webinars

2. Talis Persoonlijk Leiderschap

In de module Talis Persoonlijk Leiderschap vind je alles dat hoort bij het volgen van je ontwikkeling gedurende het traject:

  • de eigen voorbereiding die je doet voor de live trainingsdagen
  • voorbereiding van- en reflectie op coachingsgesprekken
  • jouw Action Learning Plan.

We starten met het individuele startgesprekken de komende maand.

3. Kernzaken Modellen en Uitgangspunten

In de module Kernzaken Modellen en Uitgangspunten vind je ons gedachtegoed. Deze modellen komen in de loop van de leergang aan bod.

4. Literatuur en Artikelen

In Literatuur en Artikelen vind je een schat aan informatie over intuïtie en meditatie. Niet verplicht, wel interessant.

5. Bewustzijnstraining

De Bewustzijnstraining staat nu nog niet open voor je.
In de Bewustzijnstraining vind je audiobestanden met als doel je persoonlijk intuïtief leiderschap te versterken met behulp van verstilling en reflectie. Misschien totaal nieuw en onwennig voor je, maar het experiment waard. We nemen je er stap voor stap in mee. Je vind hier:

  • intuïtielessen met transcriptie
  • bijbehorende meditatie oefeningen.

6. Lichaamsbewustzijn

De module Lichaamsbewustzijn is een extra, optionele module, bedoeld als je meer verdieping wilt, of juist als extra ondersteuning om makkelijk tot ontspanning en verstilling te komen in alle hectiek.
Ook deze module voegen we na de start van de live dagen voor je toe.

7. Action Learning

Dan is er de module Action Learning. Dit is een vorm van leiderschapstraining, waarin je als managers met praktijkervaring, door bespreking van elkaars dagelijkse problemen, van en met elkaar leert.
Via een Action Learning Plan, gericht op jouw werksituatie, ga je je intuïtie meteen in de praktijk inzetten.

Niet alles tegelijk

Een deel van het materiaal in de modules staat meteen bij de start van het traject voor je open. Het overige materiaal komt gedurende de leergang stapsgewijs voor je ter beschikking. Je ontvangt dan altijd eerst een mailtje van ons.
Meestal is er een opdracht gekoppeld aan de lesstof van de bewustzijnstraining,  waarbij je na het maken van de opdracht de volgende stap kunt zetten. Houd de momenten van inlevering daarvoor in de gaten.

Besloten app-groep

Onze ervaring is dat het optimaal benutten van dit leiderschapstraject, het beste werkt, wanneer je elkaar ook tussentijds scherp houdt. Natuurlijk goed om dit te doen via de (nu vaker digitale) wandelgangen. Daarnaast is communiceren via een app-groep het meest laagdrempelig is Tijdens de eerste managementdagen maken, als jullie hier achter staan, een besloten groep aan. Deze dient om:

  • praktische zaken met elkaar te regelen
  • inzichten, successen maar ook worstelingen met elkaar te delen
  • elkaar (ook online) vragen te stellen gedurende het programma.

Tot slot

Al het materiaal in deze leeromgeving is met veel zorg samengesteld en uitsluitend bedoeld voor jou als deelnemer aan ons programma. We vragen je vriendelijk hier respectvol mee om te gaan en geen materiaal met anderen te delen zonder onze nadrukkelijke toestemming.

Ik wens je een mooie ontwikkeling gedurende dit leiderschapstraject, en natuurlijk ook daarna!

Hartelijke groet,
Jolien Slavenburg

Categorieën: deelnemer