Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This module is currently closed

Pijn-management

Zie je geen cursusinhoud staan? Log dan eerst in via Mijn account.

Pijn, spanning en vermoeidheid in je lichaam: één van de paden richting intuïtief leiderschap!

Waarschijnlijk verwacht je van Kernzaken allesbehalve een module pijnmanagement. En om maar meteen met de disclaimer te beginnen: dit is ook niet onze specialisatie en we zijn vooral geen artsen!
Daar tegenover staat dat we zelf meer dan genoeg pijn, spanning en vermoeidheid in ons lichaam hebben gehad (en natuurlijk geregeld nog steeds hebben), waarbij we de huidige kennis over pijnmanagement uitgebreid op onszelf getest hebben, in combinatie met onze intuïtieve vermogens. Het resultaat is verrassend!

Wat blijkt:
Je intuïtieve vermogen kun je (in samenhang met kennis) gebruiken om anders om te gaan met pijn, spanning en vermoeidheid.
Pijn, spanning en vermoeidheid, laten we het in één woord ‘ongemak’ noemen, kun je óók heel goed gebruiken ten behoeve van je intuïtieve vermogens. Daarmee versterk je je leiderschap!

Het doel van deze module is dus niet je van je ongemak af te helpen. Maar wanneer de manier hoe jij je verhoudt tot je ongemak verandert, verandert wellicht de intensiteit van het ongemak, of de last die je ervan ervaart. En dat is dan mooi meegenomen.

https://www.retrainpain.org/nederlands – In deze link een korte, heldere cursus over pijn in al haar facetten.

Laten we beginnen.

Categorieën: deelnemer