Voorbereiding

Goed voorbereid aan de slag

Als voorbereiding op de Masterclass houden we een webinar via Zoom. Datum: 8 september 2020, 20.00- 21.00 uur (dit wordt ook opgenomen).

Waarin ben je zoekend voor toekomst?

Voorafgaand aan de Masterclass bepaal jij de startvraag plus mogelijke strategieƫn. Deze kan op twee vlakken liggen:

  • Persoonlijke koers vraag: wat is belangrijk voor mij voor de (nabije) toekomst en welke verschillende scenario’s heb ik daarbij voor ogen?
  • Organisatie koers vraag: wat is een belangrijke onderzoeksvraag voor onze (nabije) toekomst en welke verschillende scenario’s hebben we hierbij grofweg voor ogen?
  • In het tweede geval onderzoek je ook jouw rol/aandeel ten aanzien van deze vraag: hoe verhoud ik me daartoe/welke rol past mij daarin?

    In de Masterclass start je met het onderzoeken van drie wegen/scenario’s ten aanzien van de gewenste toekomst. Door intuitieve, creatieve oefeningen krijg je meer zicht op welk scenario aantrekkelijk is.

    Gebruik de vooropdracht om je startvraag te concretiseren. In het webinar van 8 september kun je hier ook vragen over stellen en je startvraag toetsen.

Vooropdracht
Om je goed voor te bereiden en, als het een organisatie vraag is, er voor je team of onderneming een gezamenlijk traject van te maken, vragen we je om bijgevoegde vooropdracht te maken. Je kunt het formulier uploaden via de rode knop. Graag uiterlijk op 6 september.

Vooropdracht