Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This module is currently closed

Zie je geen cursusinhoud staan? Log dan eerst in via Mijn account.

Masterclass Antwoorden vanuit de onderstroom

“Verruim je perspectief, overstijg beperkende patronen en neem je plek in.”

Dankbaar kijken we terug op de Masterclass van 11 april 2024, die we met elkaar betekenis hebben gegeven.

Terugblik
Tijdens deze Masterclass ben je tot de kern gekomen van jouw vraag door ook die onzichtbare aspecten zichtbaar te maken, die je terug kunnen trekken in oude patronen. Neem de tijd om de inzichten die je hebt opgedaan te integreren. Daar hoef je niet iets actiefs voor te doen. Erbij zijn en ze toelaten is vaak voldoende. En wellicht merk je op dat er de komende tijd verdiepende inzichten aan de oppervlakte komen.

Systemisch werken
Uitgebreide achtergrond informatie over systemisch werken vind je in deze aparte module:
Module Systemisch werken

Overstijgen van je persoonlijk geweten
Trouw zijn aan jezelf en jouw pad, betekent dat je een stuk loyaliteit op moet geven aan de familie waar je uit voort komt. Hiermee breek je als het ware met de ongeschreven regels uit je familie van herkomst. We noemen dit het overstijgen van je persoonlijk geweten. Dat kan levensbedreigend voelen vanuit ons oerinstinct en gaat vaak gepaard met gevoelens van primaire angst en schuld. Dat hoort er allemaal bij. De keuze durven maken om trouw te zijn aan je eigen waarheid leidt tot vrijheid en volwassenheid. Je komt daarmee steeds dichter bij de kern van wie je werkelijk bent.


Reflectie-opdracht
We willen je uitnodigen voorafgaand aan onze follow-up sessie van 22 mei 2024 een moment te nemen om de film van de dag nog eens terug te spelen en stil te staan bij waar je nu staat.  Wat was je startvraag, wat zijn de belangrijkste inzichten uit deze dag? En vooral: hoe is het nu? Wat is er (subtiel) in beweging gekomen, duidelijk geworden of juist rustiger geworden?
Zijn er nog (opmerkelijke) voorvallen of ontmoetingen met mensen geweest die in verband kunnen staan met jouw vraag en opstelling?
We nodigen je uit om hiervan een reflectie te schrijven waarmee je je inzichten verankert. Als het ok is om deze met ons te delen kun je deze rechtstreeks naar ons mailen. En, indien je daar toestemming voor geeft, kunnen we deze ook doormailen aan de anderen uit de groep. Dat zal onze follow-up bijeenkomst nog veel rijker maken.

Fijn als je je reflectie uiterlijk 17 mei kunt mailen naar jolien@kernzaken.nl

Online follow-up
Op 22 mei 2024 hebben we om 20.00 uur de online follow-up van het programma. Je hebt daarvoor een invite via Teams ontvangen.

Warme groet,
Jolien Slavenburg en Penny Senior

Categorieën: deelnemer