Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This module is currently closed

Zie je geen cursusinhoud staan? Log dan eerst in via Mijn account.

Een lichtpuntje in woelige tijden

Welkom bij deze module van Kernzaken.
Voor iedereen is dit een andere tijd dan ‘normaal’. Veel is onzeker, niets is meer hoe het was. Het vraagt alertheid, om niet uit angst te handelen, maar te blijven handelen vanuit vertrouwen en liefde. Hoe meer je dat doet, hoe meer je een baken bent voor anderen.

Verantwoordelijkheden
Je verantwoordelijkheden op het werk zijn hoog. Verantwoordelijkheden die je (vanuit huis of op de werkvloer) het hoofd en hart biedt. Het direct contact met medewerkers en stakeholders verloopt nu op afstand. Je kunt niet even bij je ouders op bezoek. Misschien zit je ineens met een heel gezin thuis, soms met kinderen die lesondersteuning van je nodig hebben.

Laten we het licht houden!
Voordat je het weet stap je in het drama.
Gun jezelf een extra steun in de rug in deze lastige tijd. Gun jezelf deze ‘me time’ om krachtig te blijven in je leiderschap en zo in de juiste energie te blijven en zo een rots in de branding te zijn voor je omgeving waar mogelijk. 

Oproep!
Het is mijn droom om hier een community te creëren van bewuste intuïtieve leiders die een rots in de branding kunnen zijn in deze woelige tijden. Zodat het bewustzijn kan groeien in de wereld. En dat kan alleen als jij steeds terug kan keren naar de kern, zodat je intuïtie en liefde kunnen stromen. Daar supporten we je graag in.

Help deze community van bewuste leiders groeien
Welke 3 mensen komen bij je op, die je deze momenten gunt in hun leiderschap? Nodig ze persoonlijk uit, zodat ook zij gebruik kunnen maken van de kracht van de groep en zo mee kunnen groeien.
Zij kunnen zich aanmelden via deze link:
https://www.kernzaken.nl/online-support-van-kernzaken/

De afgelopen periode waren we drie keer per week live via zoom met een bijeenkomst

De terug te beluisteren oefeningen en meditatie zijn van de bijeenkomsten die we op maandag, dinsdag en donderdag organiseerden.

We zijn nu elke dinsdag online van 20.00 uur tot 20.45 uur.

De oneven weken: stappen in intuïtief leiderschap door Jolien Slavenburg.
We starten met een korte meditatie met daarna een uitwerking van een leiderschapsthema met oefening. 

De even weken: meditatie en contemplatie op een levens/leiderschapsthema door meditatiedocent Sanne Vos.
Zij maakt de eeuwenoude wijsheid in jezelf wakker.

Welkom!

Hartegroet,
Jolien Slavenburg

Jolien helpt leiders vanuit een scherpe intuïtie de juiste beslissingen te nemen voor morgen. Zij is een ervaren coach, trainer en spreker, en directeur van Kernzaken. Daarnaast is zij docent en executive coach op Business University Nyenrode.
Meer info op www.kernzaken.nl

Categorieën: deelnemer