Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This module is currently closed

Zie je geen cursusinhoud staan? Log dan eerst in via Mijn account.

Koers bepalen voor een nieuwe tijd, 17-19 september 2021

Ervaar hoe je vanuit jouw kern tot de inzichten komt waar jij mee verder kunt


Terug naar ‘hoe het was’, bestaat niet meer. De wereld verandert en jij ontwikkelt mee.
Jij hebt dit weekend gekozen om zaken helder te krijgen, zodat je vol vertrouwen en innerlijke rust verder kunt. Zodat je jezelf helderheid kunt verschaffen over die (nog sluimerende) inzichten van de afgelopen tijd. Zodat je bewust je stappen kunt zetten, en vanzelfsprekend je leiderschap neemt, vanuit een zachte kracht. Zodat je situaties vóór jou kunt laten werken.

Van ‘reageren op omstandigheden’ naar creatieve kracht
Als je in je eentje naar antwoorden zoekt, gaan je gedachten al snel met je op de loop. De kans dat je vastloopt in je denkproces is groot. Dit komt omdat je rationele brein te beperkt is om tot die inzichten te komen. Dat vraagt iets heel anders. Antwoorden ontstaan als jij je afstemt op je intuïtieve wijsheid. Deze krijgt ruimte als je even niets anders hoeft en je echt kunt ontspannen. Dan kom je bij je kern. We laten je ervaren hoe je van hieruit tot de inzichten komt waar jij naar op zoek bent.

Dit weekend kijk je als een kunstenaar terug op je levensloop. Door met nieuwe ogen naar dit pad te kijken, ontstaan de antwoorden voor de toekomst. Waar ligt het goud en wat laat je achter je? We helpen je dit weekend van sluimerende inzichten naar daadkracht te komen.

Plezier, diepgang, passende oefeningen in een kleine groep en verstilling gaan daarbij hand in hand. Met ruimte voor persoonlijke begeleiding en creatieve opdrachten, Maar ook om lekker te wandelen in de uitgestrektheid van de natuur en je terug te trekken op je kamer om te schrijven of te mijmeren.

Wat dit programma jou en je organisatie brengt

  • Diepe ontspanning.
  • Helderheid over jouw intentie en richting voor de komende tijd.
  • Tools die je ook thuis helpen om in de flow te blijven.
  • Een diep vertrouwen in de uitvoerbaarheid van jouw intentie voor de toekomst.
  • De helicopterview die leidt tot de juiste focus en prioriteiten.
  • Je creëert rust en overzicht voor je omgeving, waardoor je samen met vertrouwen vooruit kunt kijken.
  • Simpele tools voor stressreductie om door te geven.

Begeleiding

Jolien Slavenburg
“Het is mijn missie mensen bij hun kern te brengen. Intuïtie is daarin je meest wijze raadgever, degene die het groter geheel overziet en jouw aandeel daarin helder maakt. Het helpt je te zien wat er werkelijk speelt, krachten van mensen te bundelen en slagvaardig te handelen.”
Jolien begeleidt al 25 jaar mensen met hoge verantwoordelijkheden om vanuit eigen wijsheid impact en draagvlak te versterken. Ze is eigenaar van Kernzaken en tevens als gastlector verbonden aan Nyenrode Business University in diverse executive programma’s.

Sanne Vos
“Aandachtig leven”, dat is het persoonlijke motto van Sanne Vos.
Dit geldt zowel in haar werk als onze yogadocent, meditatiecoach en retraite- specialist. Daarnaast is zij is de stem achter vele oefeningen in onze leeromgeving. Dus voor veel van onze deelnemers dagelijkse kost om naar te luisteren.
“De manier waarop Sanne je lichaam en geest bewust maakt, werkt heel fijn voor mij. Vanuit rust en innerlijke kracht, vol aandacht, vol overgave. Dat heeft me geraakt, dank daarvoor.”

Intake vooraf en verankering achteraf
Middels een individuele intake met Jolien Slavenburg stel je je persoonlijke doelen scherp. Dit online gesprek kun je inplannen via Calendly.
Na het weekend houden we twee online bijeenkomsten via Teams, om je inzichten te verankeren en zo te bewaken dat je deze ook toepast in de praktijk. Zet deze data vast in je agenda.
Bijeenkomst 1: Woensdag 13 oktober, 20.00-21.00 uur.
Bijeenkomst 2: Maandag 13 december, 20.00-21.00 uur.
Je ontvangt voor deze bijeenkomsten enige dagen van te voren een link om deel te nemen aan de Teams meeting.

Telefoon uit? Goed idee!
We raden je van harte aan dat je je telefoon het hele weekend verder op vliegtuigstand laat, zodat je echt loskomt van het dagelijks leven. Daarvoor kun je het Kernzaken noodnummer aan je geliefden geven en inspreken in je voicemail. Veel mensen blijken het als een enorme rijkdom te ervaren dat ze niet uit het meditatieproces gehaald worden, in de wetenschap dat als er écht iets aan de hand was, ze goed bereikbaar zou zijn. Geen mail, geen appjes, geen telefoon, geen internet, geen nieuws, het is een bevrijdende luxe.
Het Kernzaken nood-telefoonnummer is 06-82414717. Deze pakken wij wél op dit weekend.

Verankeren via deze leeromgeving
Onze persoonlijke ervaring is dat als je je ervaringen stevig verankerd in een retraite je daar de rest van het jaar de vruchten van plukt. Om je daarbij verder te helpen, hebben we deze leeromgeving aangemaakt. Hierin komen na het weekend de terugblik en ontvang je gedurende drie maanden elke week een herinnering aan het weekend, met een kleine oefening of tip.Via deze leeromgeving houden we je na het weekend scherp, door je elke week een kort hoofdstuk te sturen met een oefening, audio of inzicht.

  1. Natuurlijk is er een hoofdstukje over de praktische gegevens: data, tijden, locatie, benodigdheden.
  2. De Kernwandeling – impact voor leiders voor je open. Deze audio, die we je als bonus aanbieden, begeleidt jou in 45 minuten in het brengen van je boodschap door alle weerstand heen.
  3. Er is een hoofdstuk voor als je wilt leren mediteren.

Toch je partner mee?
Je kunt er nog steeds voor kiezen je partner mee te nemen en samen deel te nemen aan het programma. Jullie betalen dan, ook na de vroegboekperiode, het partnertarief van € 775,- per persoon en slapen in een ruime tweepersoonskamer.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten en er een heel mooi weekend van te maken samen.

Warme groet,
Jolien Slavenburg en Sanne Vos

Categorieën: deelnemer