Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This module is currently closed

Zie je geen cursusinhoud staan? Log dan eerst in via Mijn account.


Je koers bepalen, nu vast voor het nieuwe jaar

Reflectieweekend, 11-13 november 2022, Hof van Kairos, Winterswijk

Wil je vol vertrouwen en met een heldere focus het nieuwe jaar tegemoet treden? Gebruik dit weekend om je innerlijke wijsheid te vergroten, zodat de keuzes die je maakt ook echt bij jou passen. Benut de opgedane levenslessen uit jouw verleden en verschaf helderheid over die (nog sluimerende) inzichten van de afgelopen tijd om situaties vóór jou te laten werken.

Reflecteer, ontspan, verbind, groei en bepaal jouw authentieke koers voor 2023

Praktische gegevens
Al je vragen over waar / wanneer / hoe laat / wat neem ik mee beantwoorden we in het hoofdstuk praktische gegevens.

Waar ligt het goud?
Tijdens dit weekend stap je in de schoenen van de (levens)kunstenaar in jezelf, om terug te blikken, op te laden en van daaruit vooruit te kijken. Door met nieuwe ogen naar jouw levenspad te kijken, ontstaan de antwoorden voor de toekomst. Waar ligt het goud en wat laat je achter je? We helpen je dit weekend van sluimerende inzichten naar daadkracht te komen.

Terug naar de basis, in verbinding met jezelf, met gelijkgestemden, en daarna vanuit innerlijke rust en wijsheid je koers bepalen voor 2023.
Dat is ons doel voor het leiderschapsreflectie weekend in Winterswijk. Onder de verbindende leiding van Jolien Slavenburg en Sanne Vos doe je dit weekend een stapje terug om er vervolgens 3 vooruit te doen.

Reflectie betekent van oudsher ‘nadenken over’ en dat werkt het best als je de wereld even ‘op pauze’ mag zetten. Stilstaan bij onze prominente challenges, wat er op een dieper niveau van je gevraagd wordt en wat je graag wil bereiken. Vervolgens zetten we de stap naar doen en koers bepalen voor 2023.

Resultaat van dit weekend
Wat kun je verwachten te ervaren tijdens én na dit reflectieweekend?

  • Je bent weer opgeladen en weet wat er echt toe doet voor jou.
  • Je hebt hernieuwde helderheid over jouw gewenste richting voor het komende jaar.
  • Je hebt een diep vertrouwen in de uitvoerbaarheid van jouw intentie voor de toekomst.
  • Jouw helicopterview leidt tot de juiste focus en prioriteiten.
  • Je creëert rust en overzicht voor je omgeving, waardoor je samen met vertrouwen vooruit kunt kijken.
  • Je hebt simpele tools in handen voor stressreductie, die je ook thuis helpen om in de flow te blijven.

Begeleiding

De begeleiding is in handen van Jolien Slavenburg en Sanne Vos

Jolien Slavenburg
“Het is mijn missie mensen bij hun kern te brengen. Intuïtie is daarin je meest wijze raadgever, degene die het groter geheel overziet en jouw aandeel daarin helder maakt. Het helpt je te zien wat er werkelijk speelt, krachten van mensen te bundelen en slagvaardig te handelen.”
Jolien begeleidt al 25 jaar mensen met hoge verantwoordelijkheden om vanuit eigen wijsheid impact en draagvlak te versterken. Ze is eigenaar van Kernzaken en tevens als gastlector verbonden aan Nyenrode Business University in diverse executive programma’s.

Sanne Vos
“Aandachtig leven”, dat is het persoonlijke motto van Sanne Vos.
Dit geldt zowel in haar werk als onze yogadocent, meditatiecoach en retraite-specialist. Daarnaast is zij de stem achter vele oefeningen in onze leeromgeving. Dus voor veel van onze deelnemers dagelijkse kost om naar te luisteren.
“De manier waarop Sanne je lichaam en geest bewust maakt, werkt heel fijn voor mij. Vanuit rust en innerlijke kracht, vol aandacht, vol overgave. Dat heeft me geraakt, dank daarvoor.”

Verankeren
Onze persoonlijke ervaring is dat als je je doel stevig verankerd in een retraite je daar de rest van het jaar de vruchten van plukt. Om je daarbij nog een klein beetje verder te helpen hebben we deze leeromgeving aangemaakt. Hiermee voeden we je gedurende drie maanden, om je steeds weer even terug te brengen naar de rust en de ontspanning.


Iemand meenemen?

Dit weekend is nog niet vol. We waarderen het enorm als je anderen, voor wie dit mooi kan passen, hierop attent maakt. Ook je partner of een goede vriend(in) meenemen, hoort tot de mogelijkheden. En mannen zijn extra welkom 😉 

Meer info en aanmelden kan via de website. Jouw introducé mag gebruik maken van het kortingstarief dat voor early birds gold. En bericht me even als je iemand aandraagt, dan ontvang je een extra cadeau van ons.

Van harte welkom! Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten en er een heel mooi weekend van te maken samen.

Hartelijke groet

Jolien Slavenburg en Sanne Vos

Categorieën: deelnemer