Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This module is currently closed

Zie je geen cursusinhoud staan? Log dan eerst in via Mijn account.

Ruim baan voor jouw koers in 2020

Van harte welkom!

Fijn dat je samen met ons op leiderschapsweekend gaat! Zo kunnen we je deelgenoot mogen maken van iets waar we zelf zo enthousiast over zijn.

 Deze retraite biedt ruim baan voor jouw koers. We creëren de omstandigheden die je helpen te ontdekken wat jouw aandacht verdient in 2020. Want als jij kunt leven en werken vanuit flow, in liefdevolle verbinding met jezelf en je omgeving, lever je vanzelf de grootste bijdrage aan het grotere geheel.

Voor ons voelt dat als een soort pelgrimstocht naar het binnenste in jezelf, een onbekend pad dat voor je ligt.
Keuzes maken vanuit je intuïtie gaat niet over hard werken, maar juist over ervaren en ermee spelen. Ontspanning is de belangrijkste basis om de verbinding met je eigen wijsheid te creëren. In de stilte kun je de stem van je intuïtie horen.

We hebben een mooi programma voor je samengesteld waarin passende oefeningen in een kleine groep en persoonlijke verstilling hand in hand gaan. Neem ook de tijd om in gesprek te gaan met mij of anderen, lekker te wandelen in de uitgestrektheid van de natuur en je terug te trekken op je royale kamer om te schrijven of te mijmeren.

We besteden dit weekend behalve aan onze geest ook aandacht aan het lichaam. Dit doen we door eenvoudige maar doeltreffende oefeningen waarmee we de dieperliggende spanningen ontladen, en middels een doeltreffende vorm van meditatie (yoga nidra). De oefeningen en meditaties lopen als een rode draad door het weekend heen. Middels de leeromgeving die we voor je gemaakt hebben kun je daar thuis mee verder. Zo kun je in 2020 steeds weer terugkeren bij je eigen innerlijke rust van waaruit je steeds opnieuw jouw intentie kunt herijken. 

Locatie
We verwelkomen je in de prachtige locatie De Wierschuur in Hippolytushoef. Wanneer je er binnenkomt, weet je meteen dat het goede dagen gaan worden. De Wierschuur is stijlvol, confortabel en duurzaam verbouwd. Je hebt een kamer met eigen badkamer, die van alle gemakken voorzien is.
Het adres van de Wierschuur is Stroeërdijk 1, 1777 PG Hippolytushoef.

Datum en tijd
Je bent vrijdag 17 januari welkom vanaf 14.00 uur, er is dan tijd om je rustig te installeren. Om 15.00 uur maken we een start met het programma. Zondag 19 januari sluiten we af rond 16.30 uur.

Openbaar vervoer
Kom je met het OV, laat het ons dan even weten. Je kunt de trein nemen naar Anna Paulowna die aankomt om 13.43 uur (intercity naar Den Helder vanuit Amsterdam). Wij zorgen er dan voor dat er om die tijd een groepstaxi klaar staat voor de mensen die dan aankomen.

Dieetwensen
Heb je speciale dieetwensen of allergieën, geef het tijdig door, graag naar maartje@kernzaken.nl

Handig om mee te nemen 

  • Fijne buitenkleding
  • Wandelschoenen/laarzen (er zijn lekker modderige dijkjes om op te lopen)
  • Loszittende kleding voor lichaamsgerichte oefeningen
  • Dikke sokken, sloffen of pantoffels. De schoenen blijven bij de voordeur!
  • Meditatiekussen of -bankje als je dat hebt en het graag gebruikt (mediteren op een stoel kan natuurlijk net zo goed)
  • Je eigen hoofdkussen zodat je lekker slaapt (de bedden zijn goed!)

Telefoon uit? Goed idee!
Ook willen we je aanbieden dat je je telefoon het hele weekend uit kunt laten, zodat je echt loskomt van het dagelijks leven. Daarvoor kun je het Kernzaken noodnummer aan je geliefden geven en inspreken in je voicemail. Wij ervaren dit zelf in ieder geval als een enorme rijkdom, je wordt niet gestoord én je weet dat je goed bereikbaar bent, als er écht iets aan de hand is. Geen mail, geen appjes, geen telefoon, geen internet, geen nieuws, het is een bevrijdende luxe.

Het Kernzaken nood-telefoonnummer is 06-45142700.
Dit is de enige telefoon die wij oppakken dit weekend, onze eigen telefoons gaan natuurlijk ook uit.

Verankeren
Mijn persoonlijke ervaring is dat als je je doel stevig verankerd in een retraite je daar de rest van het jaar de vruchten van plukt. Om je daarbij nog een klein beetje verder te helpen hebben we deze leeromgeving aangemaakt. Hierin komen na het weekend de terugblik en alles over de ontspanningsoefeningen en de yoga nidra.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten en er een heel mooi weekend van te maken samen.

Hartelijke groet, ook namens Sanne Vos

Jolien Slavenburg

PS. Wil je nog even genieten van de mooie brochure die we hadden gemaakt voor deze retraite? Hier is hij!

Categorieën: deelnemer