Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This module is currently closed

Zie je geen cursusinhoud staan? Log dan eerst in via Mijn account.

Koers bepalen vanuit intuïtief leiderschap

Leiderschapsreflectieweekend, 29 september- 1 oktober 2023, Hof van Kairos, Winterswijk

Reflecteer, ontspan, verbind, groei en bepaal jouw authentieke koers
Hoe vaak neem je nog écht de tijd voor jezelf? Om een stapje terug te doen om in jouw authentieke leiderschap te stappen?

Terug naar de basis, in verbinding met jezelf, met gelijkgestemden, en daarna vanuit innerlijke rust en wijsheid je koers bepalen voor de komende periode.
Dat is ons doel voor het leiderschapsreflectie weekend in Winterswijk. Onder de verbindende leiding van Jolien Slavenburg en Sanne Vos nemen we dit weekend een stapje terug om er vervolgens 3 vooruit te doen.

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom”

Aristoteles

Reflectie betekent van oudsher ‘nadenken over’ en dat werkt het best als je de wereld even ‘op pauze’ mag zetten.
Denken met hoofd, hart en buik bij onze prominente challenges, wat er op een dieper niveau van je gevraagd wordt en wat je graag wil bereiken. Moedige keuzes maken. Vervolgens zetten we de stap naar doen en koers bepalen.


Tijdens dit weekend stap in de schoenen van de levenskunstenaar in jezelf om terug te blikken, op te laden en van daaruit vooruit te kijken. Door met nieuwe ogen naar jouw levenspad te kijken, ontstaan de antwoorden voor de toekomst. Waar ligt het goud en wat laat je achter je? We helpen je dit weekend van sluimerende inzichten naar daadkracht te komen.

Je versterkt de verbinding tussen lichaam, geest en handen. Je zult ontspanning vinden en inzichten verschaffen via creatief handelen, lichaamsgerichte oefeningen, meditatie, eigen reflectie tijd en plezier en verbinding met anderen.

Resultaat van deze tweedaagse:

  • Je bent weer opgeladen en weet wat er echt te doet voor jou
  • Helderheid over jouw gewenste richting voor het komende jaar
  • Jouw helicopterview leidt tot de juiste focus en prioriteiten.

Praktische gegevens
Al je vragen over waar / wanneer / hoe laat / wat neem ik mee beantwoorden we in het hoofdstuk praktische gegevens.

Begeleiding

De begeleiding is in handen van Jolien Slavenburg en Sanne Vos

Jolien Slavenburg
“Het is mijn missie mensen bij hun kern te brengen. Intuïtie is daarin je meest wijze raadgever, degene die het groter geheel overziet en jouw aandeel daarin helder maakt. Het helpt je te zien wat er werkelijk speelt, krachten van mensen te bundelen en slagvaardig te handelen.”
Jolien begeleidt al 25 jaar mensen met hoge verantwoordelijkheden om vanuit eigen wijsheid impact en draagvlak te versterken. Ze is eigenaar van Kernzaken en tevens als gastlector verbonden aan Nyenrode Business University in diverse executive programma’s.

Sanne Vos
“Aandachtig leven”, dat is het persoonlijke motto van Sanne Vos.
Dit geldt zowel in haar werk als onze yogadocent, meditatiecoach en retraite-specialist. Daarnaast is zij de stem achter vele oefeningen in onze leeromgeving. Dus voor veel van onze deelnemers dagelijkse kost om naar te luisteren.
“De manier waarop Sanne je lichaam en geest bewust maakt, werkt heel fijn voor mij. Vanuit rust en innerlijke kracht, vol aandacht, vol overgave. Dat heeft me geraakt, dank daarvoor.”

Verankeren
Onze persoonlijke ervaring is dat als je je doel stevig verankerd in een retraite je daar de rest van het jaar de vruchten van plukt. Om je daarbij nog een klein beetje verder te helpen hebben we deze leeromgeving aangemaakt. Hiermee voeden we je gedurende drie maanden, om je steeds weer even terug te brengen naar de rust en de ontspanning.

Iemand meenemen?
Het weekend is nog niet vol. We waarderen het enorm als je anderen, voor wie dit mooi kan passen, hierop attent maakt. Ook je partner of een goede vriend(in) meenemen, hoort tot de mogelijkheden. En mannen zijn extra welkom 😉 

Meer info en aanmelden kan via de website. Jouw introducé mag gebruik maken van het kortingstarief dat voor early birds gold. En bericht me even als je iemand aandraagt, dan ontvang je een extra cadeau van ons.

Van harte welkom! Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten en er een heel mooi weekend van te maken samen.

Hartelijke groet

Jolien Slavenburg en Sanne Vos

Categorieën: deelnemer