Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This module is currently closed

Zie je geen cursusinhoud staan? Log dan eerst in via Mijn account.

Versterk je natuurlijk leiderschap

“Wat jij zoekt, zoekt jou”

Leiderschapsreflectieweekend, 1 t/m 3 maart 2024, Hof van Kairos, Winterswijk

Reflecteer, ontspan, verbind, groei en bepaal jouw authentieke koers
Hoe vaak gun jij jezelf echt de tijd om even uit de hectiek te stappen?

Terug naar de basis, in verbinding met jezelf, met gelijkgestemden, en daarna vanuit innerlijke rust en wijsheid je koers bepalen voor de komende periode.
Dat is ons doel voor het leiderschapsreflectie weekend in Winterswijk. Onder de verbindende leiding van Jolien Slavenburg en Sanne Vos nemen we dit weekend een stapje terug om er vervolgens 3 vooruit te doen.

“Wat jij zoekt, zoekt jou”

RUMI

Reflectie betekent van oudsher ‘nadenken over’ en dat werkt het best als je de wereld even ‘op pauze’ mag zetten.
Denken met hoofd, hart en buik bij onze prominente challenges, wat er op een dieper niveau van je gevraagd wordt en wat je graag wil bereiken. Moedige keuzes maken. Vervolgens zetten we de stap naar doen en koers bepalen.


Herken je dit?
Voel jij je soms overweldigd door je eigen ambitie en streven om het goed te doen? En merk je dat je achteraf moeite hebt om volledig tevreden terug te kijken op je inspanningen? Als dit je bekend in de oren klinkt, dan is dit leiderschapsweekend de perfecte kans om te leren loslaten en te groeien. Het tijd om af te rekenen met het universele misverstand: ‘ik schiet tekort’.

Tijdens deze tweedaagse reis zul je niet alleen ontspannen, verstillen en plezier ervaren, maar ook diepgaande inzichten opdoen die een blijvende impact zullen hebben. We onderzoeken essentiële thema’s en leren je hoe je, zowel persoonlijk als professioneel meer vrijheid en lichtheid kunt ervaren in je verantwoordelijke bestaan. Dit nieuwe perspectief zal ruimte scheppen voor het versterken van je natuurlijke leiderschapsstijl, waardoor hard werken om resultaten te behalen steeds meer tot het verleden zal behoren.


Wat dit leiderschapsweekend je brengt

  • Leer krachtige tools om snel tot ontspanning en diepgaand inzicht te komen.
  • Ontwikkel praktische handvatten om met meer zelfcompassie en mildheid in het leven te staan.
  • Versterk je natuurlijke leiderschap en zet moedige stappen.
  • Veranker je verworven inzichten gedurende drie maanden online begeleiding, zodat de veranderingen echt beklijven.

Verankering
Bij dit weekend hoort een online programma. Drie maanden lang ontvang je geregeld tips en oefeningen om de inzichten uit het weekend te verankeren in je dagelijks leven. Zo wordt het ervaren van ontspanning en vrijheid vanzelfsprekend voor je, iedere dag, ook in tijden van drukte.


Prachtige locatie
We verblijven in het prachtige Hof van Kairos in Winterswijk. De sfeer van bezinning, bezieling en beweging maakt het hof, samen met de hoffelijke gastvrijheid, tot een bijzondere en inspirerende plek voor ons reflectie weekend.


Data en deelnemers
Het programma start op vrijdagavond 1 maart om 18.30 uur en eindigt op zondag 3 maart 2024 om 17.00 uur.
Je verblijft dit weekend in een groep gelijkgestemden (maximaal 12 deelnemers). Hierdoor spreken we dezelfde taal en benutten we vanzelfsprekend de kracht van de collectieve wijsheid.Begeleiding

De begeleiding is in handen van Jolien Slavenburg en Sanne Vos

Jolien Slavenburg
“Het is mijn missie mensen bij hun kern te brengen. Intuïtie is daarin je meest wijze raadgever, degene die het groter geheel overziet en jouw aandeel daarin helder maakt. Het helpt je te zien wat er werkelijk speelt, krachten van mensen te bundelen en slagvaardig te handelen.”
Jolien begeleidt al 25 jaar mensen met hoge verantwoordelijkheden om vanuit eigen wijsheid impact en draagvlak te versterken. Ze is eigenaar van Kernzaken en tevens als gastlector verbonden aan Nyenrode Business University in diverse executive programma’s.

Sanne Vos
“Aandachtig leven”, dat is het persoonlijke motto van Sanne Vos.
Dit geldt zowel in haar werk als onze yogadocent, meditatiecoach en retraite-specialist. Daarnaast is zij de stem achter vele oefeningen in onze leeromgeving. Dus voor veel van onze deelnemers dagelijkse kost om naar te luisteren.
“De manier waarop Sanne je lichaam en geest bewust maakt, werkt heel fijn voor mij. Vanuit rust en innerlijke kracht, vol aandacht, vol overgave. Dat heeft me geraakt, dank daarvoor.”Verankeren
Onze persoonlijke ervaring is dat als je je doel stevig verankerd in een retraite je daar de rest van het jaar de vruchten van plukt. Om je daarbij nog een klein beetje verder te helpen hebben we deze leeromgeving aangemaakt. Hiermee voeden we je gedurende drie maanden, om je steeds weer even terug te brengen naar de rust en de ontspanning.


Iemand meenemen?
Het weekend is nog niet vol. We waarderen het enorm als je anderen, voor wie dit mooi kan passen, hierop attent maakt. Ook je partner of een goede vriend(in) meenemen, hoort tot de mogelijkheden. Voorlopig is dit de laatste keer dat we dit weekend organiseren.

Meer info en aanmelden kan via de website. Jouw introducé mag gebruik maken van het kortingstarief dat voor early birds gold. En bericht me even als je iemand aandraagt, dan ontvang je een extra cadeau van ons.

Van harte welkom! Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten en er een heel mooi weekend van te maken samen.

Hartelijke groet

Jolien Slavenburg en Sanne Vos

Categorieën: deelnemer