Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This module is currently closed

Zie je geen cursusinhoud staan? Log dan eerst in via Mijn account.

Leiderschap tweedaagse, 15-17 maart 2022

Welkom!

Wat fijn dat je meegaat met deze leiderschaps-2-daagse. We heten je vast van harte welkom!

Bewust terugveren
Je kent ze, die momenten waarin je hart stroomt en alles vanzelf lijkt te gaan. Je weet innerlijk wat passend is, en bent heel duidelijk naar je omgeving. Vanuit (zelf)vertrouwen neem je besluiten en geef je richting. Op zulke momenten neem je op natuurlijke wijze je leiderschap. Ook al speelt er van alles in je omgeving, jij ervaart innerlijke rust en kan van daaruit creëren.

In tal van situaties maakt deze liefdevolle staat van zijn, plaats voor irritatie, twijfel, onvrede of onrust. Dit heeft direct invloed op je impact. Hoe buig je op zulke momenten weer terug naar de innerlijke staat van vrede, waarin je zo veel effectiever bent?

Antwoorden ontstaan als jij je afstemt op je intuïtieve wijsheid. Deze dagen spreken we daarvoor je fysieke, emotionele- en spirituele intelligentie aan. Doordat alle aspecten aan bod komen, beklijven je ontdekkingen en zijn ze toepasbaar in het leven van alledag. De ambiance zorgt ervoor dat je vanuit ontspanning en plezier kunt leren. Gerichte oefeningen, uitwisseling, lichaamswerk en contemplaties wisselen elkaar af.

Tijdens dit programma krijg je handvatten om bewust terug te veren naar je natuurlijke staat van zijn. Het resultaat: minder hard werken, meer voldoening.

Praktisch
Alle praktische gegevens, zoals locatie, tijden en benodigdheden vind je in deze link.

Begeleiding

Jolien Slavenburg
“Het is mijn missie mensen bij hun kern te brengen. Intuïtie is daarin je meest wijze raadgever, degene die het groter geheel overziet en jouw aandeel daarin helder maakt. Het helpt je te zien wat er werkelijk speelt, krachten van mensen te bundelen en slagvaardig te handelen.”
Jolien begeleidt al 25 jaar mensen met hoge verantwoordelijkheden om vanuit eigen wijsheid impact en draagvlak te versterken. Ze is eigenaar van Kernzaken en tevens als gastlector verbonden aan Nyenrode Business University in diverse executive programma’s.

Sanne Vos
“Aandachtig leven”, dat is het persoonlijke motto van Sanne Vos.
Dit geldt zowel in haar werk als onze yogadocent, meditatiecoach en retraite- specialist. Daarnaast is zij is de stem achter vele oefeningen in onze leeromgeving. Dus voor veel van onze deelnemers dagelijkse kost om naar te luisteren.
“De manier waarop Sanne je lichaam en geest bewust maakt, werkt heel fijn voor mij. Vanuit rust en innerlijke kracht, vol aandacht, vol overgave. Dat heeft me geraakt, dank daarvoor.”

Intake vooraf en verankering achteraf
Middels een individuele intake met Jolien Slavenburg stel je je persoonlijke doelen scherp.
Na het weekend houden we twee online bijeenkomsten via Teams, om je inzichten te verankeren en zo te bewaken dat je deze ook toepast in de praktijk.

Zet deze data vast in je agenda
Bijeenkomst 1: maandag 25 april 2022, 20.00-21.00 uur.
Bijeenkomst 2: woensdag 15 juni, 20.00-21.00 uur.
Je ontvangt kort voor deze bijeenkomsten een link om deel te nemen aan de Teams meeting.

Verankeren via deze leeromgeving
Onze persoonlijke ervaring is dat als je je ervaringen stevig verankert in een programma je daar de rest van het jaar de vruchten van plukt. Om je daarbij verder te helpen, hebben we deze leeromgeving aangemaakt. Hierin komen na de 2-daagse de terugblik en ontvang je gedurende drie maanden elke twee weken een herinnering, met een kleine oefening, audio of tip.

Kernwandeling audio
Als dank voor je deelname aan dit programma ontvang je de audio Kernwandeling – impact voor leiders voor je open. Deze audio begeleidt jou in 45 minuten in het brengen van je boodschap door alle weerstand heen.

Toch je partner mee?
Je kunt er nog steeds voor kiezen je partner mee te nemen en samen deel te nemen aan het programma. Jullie betalen dan het partnertarief van € 1.075,- per persoon en slapen in een ruime tweepersoonskamer.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten en er een heel mooie 2-daagse van te maken samen.

Warme groet,
Jolien Slavenburg en Sanne Vos

Categorieën: deelnemer