Introductieles audio

Introductieles

Intuïtief meesterschap ontwikkeling, begint met leren verstillen en op onderzoek aangaan middels de bewustzijnstraining. Zo leer je steeds beter het onderscheid ervaren tussen reacties vanuit het “ego”; de perceptie van jezelf vanuit conditionering- en “je kern”; handelen vanuit een dieper weten.  

We geven je hier alvast de introductieles en oefening van deze training.

In deze les vind je eerst een audio van Jolien Slavenburg, en dan een meditatie van Sanne Vos, onze meditatietrainer en yogadocent.

De meditatie van Sanne is er in twee versies: de eerste versie heeft meer tekst en uitleg. De tweede versie heeft veel meer stiltes, maar dus ook minder uitleg. We raden je aan om eerst minimaal twee keer de uitgebreide versie te beluisteren, en dan pas te kiezen voor de stilte-variant. Een en ander natuurlijk ook afhankelijk van je ervaring, én van je persoonlijke voorkeur.

We willen je vragen om vanaf nu elke ochtend een kwartiertje (langer mag ook natuurlijk) uit te trekken om een discipline te ontwikkelen in beoefening.
Ook nodigen we je uit om steeds wat tijd te maken om je bevindingen aan te tekenen in je boekje, zodat je je eigen intuïtiedagboek ontwikkelt. Dit geeft veel inzicht in je leerweg.

In de leergang zijn alle audiolessen als transcriptie downloadbaar om na te lezen. 

Introductieles door Jolien Slavenburg
Introductie meditatie door Sanne Vos
Introductie meditatie – stillere variant – door Sanne Vos

We wensen je een mooie reis!

Jolien Slavenburg