Dit zeggen deelnemers

Dit zeggen deelnemers

Reacties deelnemers op de 9e leergang Intuïtief Meesterschap – 30 september 2021

De leergang Intuïtief Meesterschap is een life changing event doordat het perspectief waarmee je naar de wereld en het leven kijkt wezenlijk verandert. Qua nuttigheid geef ik het een 10.
Deze leergang is het antwoord op de vraag hoe om te gaan met complexe en multi-dimensionele realiteit. Je leert daardoor niet alleen veel over jezelf, maar traint ook het toepassen van toekomstbestendige hulpmiddelen om waardevolle antwoorden te vinden in drukke of chaotische situaties.
Gijs Duivenvoorde, Projectleider bij Afvalfonds Verpakkingen

Deze leergang heeft me enorm veel geleerd, eigenlijk zo veel, dat had ik niet verwacht. Ik geef het programma een 9. Vooral de kleine patronen in het dagelijks leven, vaak zo moeilijk te veranderen, heb ik echt aangepakt en dat levert heel veel op! De audio’s, de online bijeenkomsten, maar ook op locatie met audio’s werken was echt heel mooi! Heb ik zelden zo meegemaakt. Een hele fijne manier om je intuïtie in te zetten, het werk echt!
Rita Struhkamp, Hoofd Fundamenteel Onderzoek bij ZonMw

Ik geef deze leergang een 10. Hiervan ga ik de rest van mijn leven plezier hebben.
Dit is een leiderschapsprogramma waarbij je een reis/ontdekkingstocht maakt naar je ware kern en je missie, waarin je je bewust wordt van je kwaliteiten en programmeringen en leert om je intuïtie in te zetten. Ik leef minder in mijn hoofd en luister beter naar mijn lijf en mijn hart. Heb daardoor een betere balans. Ik neem meer ruimte in en neem vanuit mijn natuurlijke kracht een leidende rol.
Jolien leeft zelf voor wat ze in de leiderschapstraining naar voren brengt met alle hobbels die ze daar zelf in tegenkomt Dat nodigt uit.
Edith maat, Algemeen directeur bij Pensioenfederatie

Deze leergang krijgt van mij een 9.
Een prachtige reis; van ‘wandelend hoofd’ naar veel meer in balans tussen ratio en gevoel/intuïtie. En de reis gaat verder, nog zoveel te ontdekken! Dank voor het mooie programma en medereizigers die ik heb ontmoet. Aanbevelenswaardig!
Jolien vind ik heel sterk in haar coaching; net of ze dwars door je heen kijkt met de juiste maar prikkelende vragen. Chapeau! Ook bij de groepssessies altijd op een plezierige wijze aanwezig maar nooit opdringerig.
Rob den Hollander, transitiemanager Rabobank

Dit is een diepgaand programma dat veel inzichten biedt die doorwerken in alle aspecten van je leven. Ik geef het een 9. Het lukt me beter om vanuit het grote geheel naar situaties te kijken en die in samenhang te zien, waardoor ik effectiever stuur.  Niet alleen met hard werken, maar ook vanuit dieper ‘weten’, wat vertrouwen geeft en meer stevigheid en verdieping. Jolien is open, oprecht, gepassioneerd en scherp in haar vragen en reflecties. Dat heeft me mooie inzichten geboden.
Sascha Eggenkamp, Manager Business Change Pensioenen at MN