Intuïtief Meesterschap

Het verschil maken voor het grotere geheel


Welkom! Ik laat je graag nader kennismaken met de transformerende leergang Intuïtief Meesterschap. Inmiddels al tien jaar een begrip. Deze module geeft je een inkijkje in verschillende programma-onderdelen. Veel plezier met de oriëntatie en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!

Jolien Slavenburg, programmaleider en hoofddocent

Laat je ratio en intuïtie écht goed samenwerken

Je wil een leiderschapsprogramma volgen dat naadloos aansluit bij wat de huidige tijd van jou als manager, directeur of bestuurder vraagt. Het gaat je niet om allerlei managementmodellen en theorieën, die ken je wel. Wat je wil is je leiderschap zo versterken dat je vanuit rust en overzicht doet wat nodig is en anderen daarin vanzelfsprekend meeneemt, ook in hectische tijden. Als je organisatie in transitie is vraagt dit veel van je mensen. Wat jij voorleeft bepaalt voor een belangrijk deel hoe mensen hierin zullen bewegen en of jij de resultaten gaat behalen die nodig zijn.
Je analytische vaardigheden zijn prima ontwikkeld, maar hoeveel aandacht heb je besteed aan het vergroten van je intuïtieve intelligentie? Pas als je ratio en intuïtie goed samenwerken, kom je tot heldere keuzes en krachtige resultaten.

De meest complete leergang van Kernzaken

Download hier de Brochure Leergang Intuïtief Meesterschap

Het jaarprogramma Intuïtief Meesterschap is er op gericht een krachtige verbinding te bewerkstelligen tussen wie je bent en wat je drijft (je persoonlijke kompas), de positie en plek waarin jij dit tot uitdrukking brengt en de bijdrage die je levert aan je omgeving. Een praktische en diepgaande leergang om jouw daadkracht vanuit verbinding met je omgeving te versterken als leidinggevende.
Deze leergang werkt diep transformerend en biedt een onvergetelijke reis.

Je kunt ook kiezen voor de VIP-variant, waarbij individueel maatwerk met bijvoorbeeld coaching on the job op het juiste moment de snaar raakt om tot snelle inzichten, keuzes en acties te komen.

Startdatum

De groepsstart van onze 13e leergang Intuïtief Meesterschap is februari 2025.
Je kunt echter nu al je persoonlijke start maken met dit programma, dat begint met een leiderschapsassessment en een (online) introductie programma.

In de hoofdstukken (onderaan deze pagina) kun je alvast lezen hoe we te werk gaan in dit transformerende programma.

Verkennen of dit voor jou past?

Deelnemers aan het woord:

“Ik geef deze leergang een 10. Hiervan ga ik de rest van mijn leven plezier hebben. Dit een een leiderschapsprogramma waarbij je een ontdekkingstocht maakt naar je ware kern en missie, waarin je je bewust wordt van je kwaliteiten en programmeringen en leert om je intuïtie in te zetten. Ik leef minder in mijn hoofd en luister beter naar mijn lijf en mij hart en heb daardoor een betere balans. Ik neem meer ruimte in en neem vanuit mijn natuurlijk kracht een leidende rol. Jolien leeft zelf voort wat ze in de leiderschapstraining naar voren brengt. Met alle hobbels die ze daarin tegenkomt, dat nodigt uit.” Algemeen directeur Pensioen Federatie, Edith Maat

“Intuïtief leiderschap zou een onderdeel moeten zijn van iedere MBA” Henk ter Braak, directeur ESP consultancy

“Het is een prachtig jaar geworden, waarin ik meer geleerd heb dan ooit! Het was prachtig, spannend, confronterend maar vooral in alle vormen verrijkend! Nog dagelijks ervaar ik de toegevoegde waarde, het heeft mijn leven veranderd en completer gemaakt. Ik voel mij een bevoorrecht mens en gun jou, de lezer van deze aanbeveling, hetzelfde. Jolien, hartelijk dank voor toen, nu en later, namens mijn gezin, mijn medewerkers, mijn collega’s en mijn vrienden, maar vooral namens mijzelf!”
Remco Kuipéri, directievoorzitter Rabobank Hart van Brabant


“Ik ben er meer voor de ander dan voorheen en hoef er zelf veel minder hard voor te werken. Ik heb meer impact. Mijn team ervaart dat ik meer ruimte en vertrouwen geef als ze me nodig hebben. Ze voelen zich veilig om mij en elkaar stevige feedback te geven, Dat heb ik gecreëerd!”
Tanja van Voorthuijsen, directeur vastgoedregie, Vivare

“De leergang Intuïtief Meesterschap is een life changing event doordat het perspectief waarmee je naar de wereld en het leven kijkt wezenlijk verandert. Qua nuttigheid geef ik het een 10. Deze leergang is het antwoord op de vraag hoe om te gaan met complexe en multi-dimensionele realiteit. Je leert daardoor niet alleen veel over jezelf, maar traint ook het toepassen van toekomstbestendige hulpmiddelen om waardevolle antwoorden te vinden in drukke of chaotische situaties.”
Gijs Duivenvoorde, Strategie & Programma Lead bij Verpact

Over Kernzaken en Intuïtief Meesterschap

  • Kernzaken brengt je terug naar de kern van jezelf en je organisatie, en bevordert daadkrachtig handelen vanuit wijsheid.
  • Kernzaken bestaat 10 jaar en is het eerste bureau in Europa dat intuïtief leiderschapsprogramma’s ontwikkelde als antwoord op de complexiteit en onvoorspelbaarheid waarvoor hedendaagse leiders zich gesteld zien.
  • Intuïtief Meesterschap is het meest beproefde programma dat Kernzaken te bieden heeft aan leiders op sleutelposities. Meer dan honderd leiders zijn je hierin voorgegaan.
  • De kracht van onze leergangen zit in blended learning in kleine groepen waardoor praktische toepasbaarheid en persoonlijke aandacht gegarandeerd is. Het programma is zo samengesteld dat je continu gevoed wordt in je leiderschapsontwikkeling terwijl het toch inpasbaar blijft in een drukke agenda.
  • Leiders uit o.a. de volgende organisaties namen deel: KPN, Pensioenfederatie, KLM, Rabobank, Erasmus MC, Radboud MC, UWV, Koninklijke Marechaussee, MN, TNO, VU Mc, Waterschap Rivierenland, ASML, Kärcher, diverse woningcorporaties, zorginstellingen en cultureel maatschappelijke instellingen.
  • Programmaleider en hoofddocent van deze leergang Jolien Slavenburg is tevens aan Nyenrode Business University verbonden als docent intuïtief leiderschap

Meer informatie?

Kijk hier voor meer referenties van deelnemers,
het persoonlijk verhaal van deelnemer Jan-Willem te Dorsthorst
zie verder ook onze website.

Plan je persoonlijke intake

Ik verzeker mij van een plaats

We werken bewust kleinschalig om persoonlijke aandacht te garanderen (groepsgrootte is maximaal 16). Daarom zijn de plaatsen beperkt. Wil je je verzekeren van een plaats in dit programma, dan kun je direct inschrijven.

Categorieën: Aanboddeelnemer