Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This module is currently closed

Zie je geen cursusinhoud staan? Log dan eerst in via Mijn account.

Intuïtief Meesterschap, een verdiepende reis

Beste ,

Welkom in deze Bewustzijnstraining. Wat mooi dat je deze verdiepende reis met ons aangaat!
Deze training helpt je om steeds weer in de staat van zijn te komen waarin je het verschil kunt maken, ook in woelige tijden. Intuïtief Meesterschap vraagt dagelijks onderhoud. In deze training ontwikkel je je bewustzijn verder middels een aantal audiolessen met oefeningen, meditaties en contemplaties.

Meditatie en contemplatie

Meditatie is je wel bekend. Het is erop gericht om voor een bepaalde tijd een ruimte van rust te vinden in jezelf. Zó nodig in alle drukke bezigheden. Vanuit die rust creëer je meer overzicht in je denken en handelen, en versterk je je intuïtie. Hierdoor wordt het makkelijker je eigen wijsheid aan te boren in je leiderschap. Het maakt dat je beter in staat bent de besluiten te nemen die jou, de ander en het grotere geheel dienen. Het geeft je de daadkracht te handelen vanuit wat je weet dat klopt.

Vanuit deze meditatiekracht creëer je ook een prachtige basis om nog een stap verder te gaan; namelijk richting contemplatie. In contemplatie laat je bepaalde wijsheden rustig binnensijpelen in je geest. Eigenlijk zonder erover na te denken. Vanuit de meditatieve rust ‘weet’ je, erváár je, of die wijsheid ook voor jou waarheid is: of hij klopt en past bij wie jij bent of niet. Dat kan transformerend werken. Het doel van contemplatie is dan ook om van jou de beste versie van jezelf te maken die je maar kunt zijn. Of misschien kunnen we beter zeggen: om jou duidelijk te maken dat jij al lang precies de juiste, perfecte versie van jezelf bént.
Contemplatie gaat daarmee vaak over de zin van het menselijk bestaan, en over het gevoel (dat je misschien herkent) dat je hier bent met een veel groter levensdoel dan je mind kan omvatten. Daarover dénken brengt meestal geen inzicht in wat dat doel dan is. Contemplatie kan je naar de ervaring brengen, zodat je intuïtief wéét wat waar is voor jou.

Cyclus van leren

Je krijgt vanaf nu op gezette tijden, eens in de twee weken, een meditatie, les of contemplatie. 
Je kunt deze audio’s blijven herhalen, ze werken op een steeds diepere laag dan voorheen bij je door. Dit helpt je om steeds de rust in jezelf terug te vinden en met meer helderheid te zien wat een situatie van je vraagt. Zo blijf je continu stappen zetten in je eigen leerproces en ontdekkingsreis.
Natuurlijk blijft de bewustzijnstraining ook beschikbaar voor je na je programma.

Beoefening

We vragen je om een routine in te bouwen. De eerste week ontvang je een viertal meditaties. Daar kun je er steeds een van kiezen voor dagelijks gebruik. Daarna ontvang je om de week een nieuwe oefening of contemplatie. Die kun je vaker beluisteren en natuurlijk mooi combineren met je dagelijkse meditatie. Soms is daar ook een schrijfopdracht aan verbonden. Deze beoefening zal per keer een kwartier tot half uur van je tijd vragen. 

Wanneer je hierin vastloopt of het gaat niet zoals je wil (ook maar een heel klein beetje!), neem contact op met onze meditatietrainer Sanne Vos, via sanne@kernzaken.nl of bel haar op 06-14235536.

Ook jouw feedback is van harte welkom! Die helpt ons om dingen te verbeteren, waar dat behulpzaam is.

Veel succes en plezier!

Warme groet,
Sanne Vos en Jolien Slavenburg

Categorieën: deelnemer