Aangemaakte reacties

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Actie & Leren! #4852
  Saskia van Dun
  Deelnemer

  Oh ja en luisteren naar en uiting geven aan mijn eigen behoeften – zou het bijna vergeten 🙂

  In reactie op: Actie & Leren! #4851
  Saskia van Dun
  Deelnemer

  Goed bezig, Melvin!

  Ik voel me ook een stuk rustiger. Ik denk dat ik door de moeilijkste fase van mijn nieuwe baan heen ben en ik heb weer vertrouwen dat het me gaat lukken om hier een zinvolle bijdrage te leveren. Mediteren en reflecteren zijn daarbij wel de antwoorden. Niet te snel in de actie, even wachten en anderen de ruimte geven.

  In reactie op: Welkom op het forum #4706
  Saskia van Dun
  Deelnemer

  Hoi lieve mensen,

  Ik heb net mijn action plan ge-upload. Daarbij heb ik gewoon de vragen beantwoord. Makkelijk te hanteren zo. Nu nog in actie komen! Onderdeel van mijn plan is ook de meditatie, iedere dag proberen hiervoor ruimte te maken. Best een toestand als je ‘s ochtends vanuit Brabant om 8u30 bij de dagstart moet zijn. Dat probeer ik dan als het even kan vanuit huis te doen. Lukt het ‘s ochtends niet, dan ‘s avonds een tweede poging. De eerste oefening lichaamsbewustzijn is daarbij ook erg fijn. Mijn uitdaging wordt om dit in het vaste rite in te bouwen. Naast alle andere uitdagingen natuurlijk ;).

  Jullie ook succes met je action learning plan!
  Groet, Saskia

  In reactie op: Welkom op het forum #4586
  Saskia van Dun
  Deelnemer

  Vanavond les 0 gedaan van de meditatietraining. Op de rand van mijn bed. Ik kreeg het koud maar dat gaan we de volgende keer oplossen. Wat een mooie kans is dit om het anders te gaan doen! Ik ben benieuwd wat jullie ervaringen zijn!

  Groet, Saskia

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)