Weergave van 5 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #2890
   Sanne Vos
   Deelnemer

    Beste Andreas, Arjan, Daniëlle, Jan, Koos, Louske, Patrick, Ralph en Sebastiaan en Tanja,

    Welkom op dit forum voor de Follow-up van het intuïtief leiderschapsprogramma. Hier kun je vragen stellen, opmerkingen maken, successen en inzichten delen, enz.

    Plaatjes insluiten lukt helaas niet in dit forum. Wanneer je dat zou willen doen, plaats dan het bericht eerst op het forum zonder plaatje, mail dan het plaatje naar mij, dan zet ik het er achter de schermen bij.

    Groeten ook namens Jolien, Sanne

    • Dit onderwerp is gewijzigd 6 jaren geleden door Sanne Vos.
   • #3716
    Sanne Vos
    Deelnemer

     Beste mensen,

     Het is verdacht stil op dit forum. Natuurlijk, iedereen heeft een volle agenda, maar toch, het is jammer.

     Misschien komt het heel simpel omdat je je niet geabonneerd hebt op dit forum, dan zie je dit berichtje gewoon niet.

     Zie je dit berichtje wel? Zou je me dat dan willen laten weten?

     Groeten Sanne

    • #3800

     Hoi allemaal,

     Sanne heft wel een punt. Het is inderdaad erg stil. Gelukkig houd ik wel van stilte. Maar soms is stilte ook een gevolg van onachtzaamheid of slordigheid. Ik merk dat ik wel vaak bezig ben met wat ik heb beleefd en wat dat in het hier en nu voor mij betekent, maar dat ik op een of andere manier niet goed kom tot het delen van mijn ervaringen.

     Ook nu voelt dat nog onwennig. Afstandelijk. Zonder het echte warme contact van de ontmoeting.

     Dus maar even heel kort. Ik blijf dromen. Ik start de dag met gedachte aan de warmte van het leven en de mensen en dieren om me heen. Ik probeer bewust te gronden om de dag productief te maken.

     Ik voel me prima.

     Groeten, Jan.

    • #3879
     Arjan Veerman
     Deelnemer

      Hoi Sanne, beste allemaal,

      Ik had me inderdaad nog niet geabonneerd, maar heb dat inmiddels gedaan. Ik kan me aansluiten bij wat Jan schrijft en heb er ook even met buddy Andreas over gesproken. Het delen zonder directe interactie vind ik lastig. Afwisselend schrijven en lezen is – althans voor mij – toch iets heel anders dan een gesprek zoals ik dat bijvoorbeeld wekelijks met Andreas heb.
      Daarnaast merk ik dat dingen opschrijven anders werkt dan ze uitspreken in een gesprek. Bij opschrijven ga ik er toch weer sneller over na zitten denken. Bovendien voelt opschrijven bij mij kwetsbaarder dan uitspreken.
      Tot slot is het inderdaad ook een kwestie van aandacht. Ik ga eens kijken of ik na de gesprekken met Andreas iets kan opschrijven over een ervaring.

      Hartelijke groet aan jullie allen, Arjan

     • #3880

      Hi allemaal,

      Net terug van vakantie 🙂
      Ik heb mij geabonneerd. Tijdens de vakantie ben ik begonnen met het lezen van het boek van Gabriëlle Bernstein, het Universum staat achter je. Voor mij heel fijn om te lezen. Aanrader.

      Groetjes,
      Daniëlle

     • #3885

      Hi allemaal, hierbij meld ik me ook op ons forum 🙂 Ik heb een paar weken terug de kaarten van Carlette Baron-Reid gekocht en speel er op dit moment mee. bijzonder om te merken hoeveel je onbewust al weet. Verder ben ik het boek van Maaike Thiecke en Bianca van Leeuwen aan het lezen over Systemisch transitiemanagement. Andere leestips zijn overigens van harte welkom. Er zijn veel onverwachte ontmoetingen op mijn pad die me raken. Het helpt me vooral om (nog) beter mijn eigen weg te vinden en bij te dragen aan de transitie naar een liefdevolle samenleving.

    Weergave van 5 reactie threads
    • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.