Weergave van 2 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #4250
   Maud Vissers
   Deelnemer

    Lieve mensen,

    Hoe gaat het met jullie?

    Ik wil even iets met jullie delen. Geloven jullie vast niet ☺!!!! Ik heb namelijk een privé-vervolgsessie met Margreet en een paard op een manege in Heythuysen (relatief dichtbij mijn ouders) afgesproken. Datum staat al vast: 25 april. Ik heb haar benaderd omdat ik speelde met de gedachte om een vervolg te geven aan onze sessie. Aan de ene kant om mijn paardenangst nog weer een stapje verder aan te gaan en beheersbaar te maken, en aan de andere kant om ook wat meer oefeningen te kunnen doen t.a.v. (intuitief) leiderschap. Het voelde als: het is nu of nooit. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en haar benaderd. En gaan we samen een paar uur aan de slag. Wie had dat nou gedacht?! Mijn moeder viel van de stoel toen ik het haar vertelde. We hebben er zo om gelachen, ze vindt het helemaal geweldig.

    Verder: ik ben blij met waar ik nu sta, qua energie, qua (opbouwende) ruimte in mijn hoofd, qua stappen die ik zet. Was ik tijdens de laatste groepscoaching nog in verwarring, die sessie heeft me goed gedaan. Jullie feedback en het inzicht dat er op dat moment in “real life” eigenlijk hetzelfde gebeurde als tijdens de paardencoaching was een eye-opener. En ’s middags had ik een gesprek met mijn leidinggevende over mijn verwarring en vastlopen in bepaalde zaken. En het fijne is: dat delen voelt kwetsbaar, maar het geeft me zoveel rust! Alsof ik geen energie meer hoef te verspillen aan het in stand houden van een pantser waarachter alles verstopt moet blijven. Ik zie nu ook wanneer ik beschermingsmechanismen inzet (vaak!), welke ikken ik allemaal in de bus heb, en wie in welke situaties aan het stuur zitten. Daar is nog veel winst te behalen, zeker als het gaat om intuitief leiderschap. Maar ik weet ook: zolang ik dat op mijn eigen tempo kan doen, komt dat wel.

    Tijdens de tweedaagse had ik me tijdens de oefening met ‘de bus’ voorgenomen dat ik mijn creatieve ik weer wat meer wil inzetten. Heb ik gedaan voor mijn verslagje over hoe alle inzichten bij me hebben doorgewerkt ☺.

    Ik hoop van harte dat het jullie ook goed gaat. Ben benieuwd ;-).

    Tot slot: Wilfred en ik hebben gisteren een last minute naar Valencia en omgeving geboekt. We hadden wel een weekje vrij gepland maar er nog geen invulling aan gegeven. We gaan volgende week wat voorjaar opsnuiven en wandelen in de bergen in de omgeving daar. Een heerlijk vooruitzicht. Na de vakantie ben ik weer “in de lucht”!

    Warme groet,
    Maud

   • #4261
    Sanne Vos
    Deelnemer

     Hoi Maud, tranen in mijn ogen toen ik dit las. Wat maak jij een mooie stappen zo. Dankbaarheid!

    • #4278

     Lieve Maud,

     Wat een geweldige en mooie stap heb je gemaakt en ga je nog verder mee aan de slag. Getuigd van een enorme kracht, top!

     Ben reuze benieuwd naar wat de 25e april je nog meer aan inzichten zal brengen.

     Een hele fijne vakantie, geniet hiervan!

     Lieve groet,
     Manon

   Weergave van 2 reactie threads
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.