Weergave van 7 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #1892
   Maud Vissers
   Deelnemer

    Dag allemaal,

    Hierbij een link naar een foto van “Smiley”, die ik morgen meeneem naar het werk als ankerpunt voor “een pakketje (meer) plezier op mijn werk”. Het is mijn eerste stap horend bij mijn toekomstige landschap tekening (zoals afgesproken met Mari en Manon en wat ik zou terugkoppelen, bij deze dus!). En het heeft al gewerkt, ik zat vanochtend bewust mét energie en plezier bij onze weekstart. Bijzonder om te merken hoe dit de hele ochtend doorwerkte (zelfs nu ik al weer thuis ben 😉 ). Bovendien heb ik heel veel meer reden om blij te zijn, want de uitslag van het controle mammogram van afgelopen vrijdag was goed! Een enorme opluchting, en dat werkt natuurlijk überhaupt door in mijn gemoedsrust en energie.

     

    Succes allemaal, ik kijk alweer uit naar onze volgende ontmoeting (live of via het forum)!

    Warme groet, Maud

    PS1: bedankt Sanne, voor je introductie op het forum. Leuk om te lezen!
    PS2: geen idee of het goed gaat met de link naar de foto, het is een probeersel.

   • #1893
    Sanne Vos
    Deelnemer

     Hallo Maud,

     Dat klinkt goed, energiek en blij op je werk!
     De foto gaat helaas niet goed. Zoveel functionaliteit heeft het forum niet. Maar ik ben natuurlijk wel nieuwsgierig naar je Smileys. Dus als je mij de foto mailt, kan ik hem er wel achter de schermen inzetten, zo dat iedereen hem toch kan zien. Denk ik tenminste.

     Groeten Sanne

    • #1901

     Zoals jullie kunnen zien, het heeft gewerkt, er staat een vrolijke smiley bij het bericht van Maud. Schroom niet als je een foto bij je bericht wil zetten, om dat via mij te doen!

     Groeten Sanne

    • #1977

     Wat mooi Maud!
     Zo fijn dat je met een goede gezondheid met ene grote lach aan het werk kan. Werkt vast ook door voor je collega’s. Als iemand gestrest naar je toekomst, pak je gewoon de smiley er even bij voordat je zelf reageert 😉

    • #2056
     Mari van de Ven
     Deelnemer

      Ik ben heel blij voor je Maud!

      Allereerst voor de uitslag van vrijdag. Gezondheid is het dierbaarste wat je hebt.
      Aan jouw actie heb je al gehoor gegeven. Goed bezig.
      Goed voorbeeld doet goed volgen….
      Groet,
      Mari

     • #2084

      Hoi Maud,

      Wat een geweldig nieuws echt super fijn!

      Mooi resultaat nu al door je eerste actie. Goed bezig nu vasthouden!

      Lieve groet,
      Manon

     • #2154
      Leen Boltjes
      Deelnemer

       Hoi allemaal,
       Allereerst nog bedankt voor de twee dagen die we met elkaar hebben doorgebracht. We hebben ons allemaal kwetsbaar opgesteld door te delen wat ons echt bezig houdt. Dat is bijzonder en geeft duidelijk aan dat we een mooie leergang tegemoet zullen gaan.

       Inmiddels probeer ik consequent wat aanpassingen aan mijn gedrag en houding door te voeren. Kleine stapjes en volhouden.

       Wanneer je geen regie meer hebt over je eigen gezondheid wordt dit allesbepalend, voor Maud is het fantastisch dat ze weer vertrouwen krijgt in haar gezondheid. Een mooi moment om de verandering in te zetten, succes Maud!

       Het waren beladen dagen en het deed mij weer beseffen dat we er in de ons gegeven tijd iets van moeten maken op deze aardbol. Ieder op zijn eigen manier. Het was jullie al duidelijk geworden dat fietsen voor mij onlosmakelijk verbonden is met het leven. Om de energie die we in het fietsen steken ook maatschappelijk enigszins te verantwoorden hebben we in Ophemert in 2012 een team opgericht met gelijkgestemden http://www.cwfcyclingteam.nl . Aanstaande zaterdag rijden we met ons team mee met de Zuiderzeeklassieker. Dat zijn over het algemeen tochten waarbij we worden geconfronteerd met de gevolgen van de ziekte kanker en waarbij ons eigen afzien van dat moment in schril contrast staat tot wat patiënten moeten doorstaan. Bijgaand een linkje naar mijn actiepagina, niet bedoeld om donaties van jullie te gaan krijgen maar als impressie van wat ik tot mijn missie heb gemaakt.

       We spreken elkaar,
       groetjes Leen

       https://deelnemers.zuiderzeeklassieker.nl/actie/leen-boltjes

      • #2171
       Perry Bakker
       Deelnemer

        Ik merk dat ik wat bewuster ben van wat er in mij gebeurt en spreek dat ook wat vaker uit om te “syncen” of dit echt zo is. Helpt op betrekkingsniveau beter contact te hebben op de inhoud. Ook als dat eerste gevoel juist verkeerd lijkt te zijn.

      Weergave van 7 reactie threads
      • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.