Weergave van 1 reactie thread
 • Auteur
  Berichten
  • #1879
   Sanne Vos
   Deelnemer

    Dag allemaal,

    We hebben al veelvuldig contact gehad via de mail, en soms ook per telefoon. Misschien leuk als ik ook even iets over mezelf vertel.

    Laat ik beginnen met dat ik broodnodig mijn gravatar moet aanpassen… die foto is van 10 jaar geleden, in de tussentijd ben ik toch echt wel veranderd/verouderd;-)

    Ik ben 56 jaar, woon samen met mijn partner Dennis. Samen hebben we 3 volwassen kinderen, van 32, 30 en 20 jaar. En sinds juli ben ik zelfs oma van een prachtige kleindochter, Noor. En dat is natuurlijk één groot feest.

    Als bureaumanager van Kernzaken hou ik me op dit moment vooral bezig met het inrichten van deze leeromgeving. Ondanks heel wat testen gaat er nog wel eens wat mis, en dan hoop ik maar weer dat jullie daar niks van merken. Het resultaat mag er gelukkig zijn, vind ik zelf. En ik hoop jullie ook (en anders hoor ik dat heel graag!)

    Naast mijn werk doe ik een raja yoga-opleiding, meer voor mezelf dan dat ik daar echt nog een carrière in ambieer. Het is mooi om te merken hoeveel overlap er is tussen mijn opleiding en intuïtief leiderschap. Ook ik kom steeds meer bij mijn eigen kern en leef vanuit mijn waarden. Dat is goed te merken in de samenwerking met Jolien, die gaat als een trein.

    Verder hou ik van roeien, fietsen, wandelen en op pad gaan met ons VW-campertje. En natuurlijk van lezen. En niet te vergeten van niks doen en in stilte zijn.

    Groet Sanne

   • #1979

    ja, Het is heerlijk samenwerken met Sanne. Maar dat hebben jullie vast ook al gemerkt.

  Weergave van 1 reactie thread
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.