Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #6065

   Ik lees net in de uitleg van het forum dat het ook bedoeld is om elkaar voor te stellen….en in antwoord op wees gerust de eerste, zal ik mij proberen vast voor te stellen aan de andere deelnemers. Als je meer vragen hebt naar aanleiding van onderstaande schroom je niet en vraag gerust.

   Ik ben Cor-Jan Bruggeman, geboren op 31 maart 1974 te Zwolle. Getrouwd met Annika en vader van 2 zoons Roan (2013) en Daley (2014).

   Binnen de bancaire wereld heb ik brede internationale ervaring op gedaan binnen Human Resources, Information Management en Audit. Opgeleid vanuit de harde kant heb ik mij in mijn laatste rollen vooral bekwaamd in de zachte aspecten van de organisatie, zoals diversiteit, cultuurveranderingen, groei en krimp en de consequenties voor en het begeleiden van medewerkers. Als voorzitter was ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een professionele OR voor zowel de Nederlandse als Europese bankvestigingen van RBS. Ik wil deze kennis en ervaring graag inzetten in een organisatie die gelooft dat in een snel veranderde maatschappij met (bijna) “verstikkende” regelgeving (medewerkers in) een organisatie moet(en) blijven ontwikkelen en veranderen om te komen tot stabiliteit en groei. Belangrijk hierbij is dat er een veilige basis moet worden gecreëerd, waarbij medewerkers hun talenten en competenties mogen en kunnen inzetten.

   30 november 2017 was het project van de afbouw van het internationale betalingsverkeer van RBS klaar en ben ik ook gestopt. Na een sabbatical ben ik sinds september van dit jaar weer actief op zoek naar mijn volgende uitdaging. Daarnaast ben ik voorzitter van tennisvereniging PAF (sinds april 2014) en carnavalsvereniging De Eileuvers (sinds juni 2018) allebei in Zwolle.

   Als ik 3 positieve van mijzelf zou mogen benoemen dan zijn dat de volgende:
   • Ik heb een onafhankelijk positieve mind-set.
   • Ik neem graag op een zelfbewuste wijze mijn verantwoordelijkheid gecombineerd met mijn sociaal vermogen. Ik ben hierbij actief en eigenzinnig en zelfreflectie is meestal mijn leidraad.
   • Ik leg makkelijk contact en heb relatief snel in de gaten wat de ander nodig heeft. Ik schakel hierbij eenvoudig mee in het gesprek en neem de informatie snel in mij op. Ik weet hoe de toekomst er uit kan zien en deel mijn visie graag met anderen.

   Op LinkedIn kan je mij vinden via https://www.linkedin.com/in/cor-jan-bruggeman-7891952/

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.