Weergave van 2 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #4444

   Lieve Allemaal,

   Even een korte update, het is allemaal uiteindelijk heel snel gegaan. Ik heb afgelopen dinsdag mijn afscheid bij de GGD- HSC gehad en ga per 1.04.2018 in dienst bij POSG voor de periode van 1 jaar. Ik start hier als interim manager (functie benaming) waarbij de eerste 2 maanden de focus ligt op het actualiseren van mijn cv, sollicitatievaardigheden, kwaliteiten etc.. om hierna z.s.m. een nieuwe leuke baan/ uitdaging te vinden.

   Het is goed op deze manier en ik ben blij dat het allemaal afgerond is, onbewust (merk ik nu pas) had ik last van een blokkade om nieuwe dingen aan te pakken, dus vooral ook het gaan doen. Ik was/ ben me aan het orienteren op de arbeidsmarkt, zie leuke vacatures maar hier bleef het bij. Voel het nu echt als een bevrijding en ben vol energie om snel wat nieuws te vinden.

   Mijn afscheid was perfect, een borrel waar heel veel mensen aanwezig waren veel warmte en mooie woorden, kaartjes etc..

   Dus een nieuwe start, ik ben er klaar voor.

   Tot volgende week allemaal.

   Lieve groet,
   Manon

  • #4543

   Wat heerlijk dat het rond is Manon. Mooi om te zien hoe belangrijk het is om iets goed af te ronden alvorens weer echt de ruimte te voelen om vooruit te kijken. We horen de details graag volgende week van je.

  • #4560
   Sanne Vos
   Deelnemer

    Manon wat fijn voor je. Een verse start kan zoveel lucht geven, en dat ook nog gesteund door een warm afscheid. Van harte gefeliciteerd. Groeten Sanne

  Weergave van 2 reactie threads
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.