Zie je geen cursusinhoud staan? Log dan eerst in via Mijn account.

Programma Leiderschap in transitie

Welkom bij ons Kernzaken programma. Fijn dat we gaan beginnen.

Goed om te weten dat we dit drie maanden programma verlengd hebben naar vijf maanden, zodat het aan de slag gaan met de aangeboden stof nog beter inpasbaar is in een drukke agenda. Ook hebben we geïnvesteerd in trainingstechnieken waarmee we soepel kunnen inspelen op veranderde overheidsmaatregelen rond covid-19.
Door ons ‘blended learning’-principe waarderen de deelnemers het programma gelukkig ook in deze tijd als zeer effectief en waardevol.

Leiderschap in transitie vraagt leidinggeven vanuit wijsheid en verbinding. Dit vraagt een een onvoorspelbare wereld en organisatie, innerlijke rust en vertrouwen. Vandaaruit kun je overzicht creëren, focus bepalen en anderen vanzelfsprekend meenemen.

Dit programma helpt je om vanuit een solide basis energiek bij te dragen aan een toekomstbestendige organisatie, juist in deze tijd. Maar wel op een manier die naadloos aansluit bij jouw natuurlijke talenten en persoonlijke drijfveren, zodat werken weer ontspannen wordt.

groen blad met druppel

Als bevlogen leidinggevende bevind je je regelmatig in situaties waarin er extra veel van je gevraagd wordt. Er zijn nogal wat complexe situaties om het hoofd te bieden. Momenten die vragen om visie, helderheid en daadkracht. In dit programma gaan we ervaringsgericht te werk. We delen wetenschappelijke, spirituele en persoonlijke inzichten over intuïtie als handvatten, zodat jij ermee aan de slag kan.

Met dit programma:

  • Maak je intuïtie tot je krachtigste managementtool.
  • Breng je persoonlijke visie en missie in lijn met die van de organisatie.
  • Ontdek je authentieke leiderschapsstijl, leef zoals jij wil leven.
  • Versterk je sensitiviteit, zodat je weet wat er echt speelt, en daarnaar handelt
  • Kom je tot snellere besluitvorming en probleemoplossing.
  • Verbeter je jouw energiehuishouding, verminder je onrust en stress.
  • Versterk je creatieve intuïtie om innovatie te bevorderen.
  • Krijg je meer gedaan in dezelfde tijd.
  • Versterk je charisma en neem je anderen vanzelfsprekend mee.
  • Vergroot je rendement, eigen geluk en dat van je organisatie.

De online leeromgeving van dit programma bestaat uit meerdere modules, die we op zijn tijd voor je openzetten. Voor nu vind je hieronder (en in de rechterkolom onder Programma) vast het hoofdstuk Goede Start.

Ik wens je een mooie ontwikkeling gedurende dit programma, en natuurlijk ook daarna!

Warme groet, Jolien Slavenburg


Categories: deelnemer