Leergang intuïtief leiderschap: de leergang van Jolien Slavenburg

Je wil een leiderschapsprogramma volgen dat naadloos aansluit bij wat de huidige tijd van jou als manager, directeur of bestuurder vraagt. Het gaat je niet om allerlei managementmodellen en theorieën, die ken je wel. Wat je wil is je leiderschap zo versterken dat je vanuit rust en overzicht doet wat nodig is en anderen daarin vanzelfsprekend meeneemt, ook in hectische tijden. Als je organisatie in transitie is vraagt dit veel van je mensen. Wat jij voorleeft bepaalt voor een belangrijk deel hoe mensen hierin zullen bewegen en of jij de resultaten gaat behalen die nodig zijn.
Je analytische vaardigheden zijn prima ontwikkeld, maar hoeveel aandacht heb je besteed aan het vergroten van je intuïtieve intelligentie? Pas als je ratio en intuïtie goed samenwerken, kom je tot heldere keuzes en krachtige resultaten.

De 9 maanden leergang Intuïtief leiderschap is er op gericht een krachtige verbinding te bewerkstelligen tussen wie je bent en wat je drijft (je persoonlijke kompas), de positie en plek waarin jij dit tot uitdrukking brengt en de bijdrage die je levert aan je omgeving. Een praktisch en diepgaand programma om jouw daadkracht vanuit verbinding met je omgeving te versterken als leidinggevende.
Deze leergang werkt diep transformerend en biedt een onvergetelijke reis.

Je kunt ook kiezen voor de VIP-variant, waarbij individueel maatwerk en een exclusieve retraite precies op het juiste moment de snaar raken om tot snelle inzichten, keuzes en acties te komen.

Startdatum
De groepsstart van onze elfde leergang intuïtief leiderschap is november 2022.
Je kunt echter nu al je persoonlijke start maken met dit programma. Je vind alle data in de agenda op een rijtje.

Ook kun je in de hoofdstukken (bovenaan deze pagina, rechts in beeld) alvast lezen hoe we te werk gaan.

Brochure Leergang Intuïtief Leiderschap

Testimonials
“Ik voel dat ik een dankbaar mens ben dat ik dit heb mogen meemaken en ik had me geen betere leergang trainer en -maatjes kunnen wensen. Jullie waren er in een belangrijke fase in mijn leven. Wat heb ik veel geleerd!” Beleidsadviseur Erasmus MC

“Ik geef dit programma een 9,5. Het zit zo goed in elkaar. De mix van live dagen, groeps- en individuele coachings, het is echt blended, super effectief. Op het eind valt alles als een puzzel in elkaar, alles versterkt elkaar. De live dagen zijn noodzakelijk, vanwege de diepte, en het elkaar helpen, maar alles heeft zijn nut, en het blijkt ook prima te kunnen om een aantal dingen op afstand te doen.”
A.W, internationaal manager energiesector

“Ik ben er meer voor de ander dan voorheen en hoef er zelf veel minder hard voor te werken. Ik heb meer impact.
Mijn team ervaart dat ik meer ruimte en vertrouwen geef als ze me nodig hebben. Ze voelen zich veilig om mij en elkaar stevige feedback te geven, Dat heb ik gecreëerd!”
Tanja van Voorthuijsen , directeur vastgoedregie, Vivare

“Het is een prachtig jaar geworden, waarin ik meer geleerd heb dan ooit! Het was prachtig, spannend, confronterend maar vooral in alle vormen verrijkend! Nog dagelijks ervaar ik de toegevoegde waarde, het heeft mijn leven veranderd en completer gemaakt. Ik voel mij een bevoorrecht mens en gun jou, de lezer van deze aanbeveling, hetzelfde. Jolien, hartelijk dank voor toen, nu en later, namens mijn gezin, mijn medewerkers, mijn collega’s en mijn vrienden, maar vooral namens mijzelf!”
Remco Kuipéri, directievoorzitter Rabobank Hart van Brabant

Brochure
Kernzaken_brochure_digitaal

Meer informatie?
Meer informatie en referenties van deelnemers zijn te vinden op onze website.
En je kunt natuurlijk altijd even contact opnemen met Jolien voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Hartelijke groet, Jolien Slavenburg

Categories: deelnemer

0 Comments

Geef een antwoord